Aysenes Derya_atar 9 aya kadar normal demişti doktor 😌 birde kendin yere yatırıp döndurmeyi öğretebilirsin😌
Asd12345 Derya_atar 11 aylık olcak kızım pratik olarak yeni öğrendi dönmeyi yüz üstü dönüyordu ama geri dönemiyordu artık 1 aydır hepsini yapabiliyor hiç yüz üstü durmayı sevmiyor emeklemiyor birazcık yeni yeni sürünüyor ama 9 aylıkken desteksiz ilk adımlarını attı şimdi yürüyor her bebek kendine özel olabilir yani canım sen bi sıkıntı olarak görüyorsan doktora bi sor
Babylove Derya_atar Daha 6 aylık bence endişelenmek için cok erken. Helede biraz tombul bir bebek ise gayet normal. Zayıf olanlar herşeyi daha çabuk yapıyor
Asl90 Doktorunuza danışın ama her bebek farklı biraz sabır en yakın zamanda dönecektir. Çevremde 9. Ayındada dönen var 4. Ayındada
Swmkva Benim bebeğim şu an 7 ay 10 günlük henüz dönemiyor, bence panik yapmayın zamanı vardır bende sizin gibi çok düşünüyordum ama her bebeğin gelişimi farklı olduğu için akışına bıraktım
Miniknur Çok fazla mı puset gibi araçlarda kaldı. Genelde yere koymayan aileler söylüyor bunu. Ben yere bıraktım çabaladı hep komşu bırakmamış yer soğuk diye o 2 ay büyük olmasına rağmen dönemiyordu
Mumofasil Derya_atar normal gibi geldi bana. Doktora gitmek istemiyorsanız sağlık ocağında ki hemşireye danışınız.
Elifhakancan Benim bebeğimde altı buçuk aylıkken dönmeye başladı. Bu gayet normal. Her bebek kendine özeldir. Hiç endişelenmeyin. Yeğenim yedi buçuk aylık dönmeye başladı. 9 aya kadar süreleri var. Unutma güzel anne her bebek kendine özel💜
Birtosbikannesi1 Derya_atar Bende böyle tasalanıyordum döndüğünde 7 buçuk aylıktı döner merak etme kuzum.
Brcfayrt Derya_atar benim bebeğimde 6 aylık biraz tombik bir bebis yeni girdi 6. Ayına ben 3. Ayından sonra hep dönme egsersizleri yaptırdın ilk defa bugün kendisi dönebildi çok sevindim ama hic baska bebeklerle kıyaslamadım her bebek kendine özeldir❤️ Biraz sabır…