Zumraninannesi_19 Mama sandalyesi.kullanıp.memnun kalanlar var mı sızce kullanışlı mı kullanmayan varsa da ek gıda dönemini nasıl geçiriyorsunuz?
UrasEgeninAnnesi Zumraninannesi_19 mama sandalyesi çok daha iyi ve sizinle aynı anda masada oturabilmesini sağlıyor çok daha koşay bir şekilde beslenebiliyor bebiş. Uygun fiyatlı bi sandalye iş görüyor. Bende e bebekten aldım baby plus marka
asyababy20 Zumraninannesi_19 Mama sandalyesi kullanışlı canım hem bebiş ne zaman yemek yicegini biliyor anlıyor hemde oyun zamanlarında oturtabilirsin ben misal ev işi yapacağım zaman yanımda oturuyor oyuncaklarıni veriyorum işimi yapiyorm hem oynuyor hem beni izliyor .. yer sofrasında oturtudgimuz zamanda bebsi sofraya oturtuyorum bzimkisi mama sandalyesi n zaman yemek yicegi ne zaman oynacagi kavradı gibi bazen oyun istedgi zaman sandalyesine oturana kadar kök sokturuyor bana 😅😅😂😂
Miniklord Zumraninannesi_19 Tabi ki çok kullanışlı . Hatta ben daha hamile ikeb almıştım . Ama meğer tabak koyma yeri çok küçükmüş . Bebeğim ek gıdaya geçerken fark ettim . Onu annemin evine götürdüm . Beş aylıktan itibaren oturtmaya başladım . İkea antilop aldım.. yemekte kahvaltı da bizimle oturuyor .bazen camın önüne koyuyorum dışarıyı seyrediyor . Benim açımdan kullanışlı . Çünkü ailecek beraber masaya oturabiliyoruz. Bebeğimin bizden ayrı yemek yemesini istemiyorum . Keyifli oluyor . Daha küçükken de biz yemek yerken pusetini sandalyeye koyup bizi izlemesini sağlardım . Şimdi mama sandalyesi tam kurtarıcı . Ekstra olarak da yemek yapacağım zaman o mama sandalyesinde oturuyor ben yemek yapıyorum beni izliyor
Sherlock1190 Zumraninannesi_19 kesinlikle öneririm. Vaktinin çoğunu bebeğim mama sandalyedinde geciriyor. ikea antiloptan çok memnunum
Bonnusimo Miniklord merhaba bende antilop almayı düşünüyorum kullanılış mı acaba? Hafif heryere tasınıyor diyolar ama oturdugu yerdeki süngeri kılıfı ayrı satılıyor sanırım onlarıda ikeadan mı aldınız
Zumraninannesi_19 Almayı düşünüyorum da canı sıkılır mı oturmaktan diye tereddütte kaldım ama alıcam galiba sağolun cevaplarınız için hayırlı.kandiller 🙏🙂
Miniklord Bonnusimo ben kullanışlı buluyorum . Evet sırtını yaslandığı kılıfı ayrı ve içine şişme birşey koyuluyor oda ayrı satılıyor onları da ikeadan aldım ama internette daha uygun fiyatlılar varmış bilsem onlardan alırdım . Şuan için memnunum ben de buradaki tercihlere güvenip almıştım şimdilik pişman değilim 🤷♀️
Sevgilimmm Zumraninannesi_19 mama sandalyesi olmazsa olmaz bence. Ben yemek haricinde isim oldugunda da koyuyorum yanımda duruyor. MGS marka 60 TL’ye falan almıştık. Eğer memnun kalmazsam pahalı bir model alacaktım ama hiç gerek olmadı. 8 aydır da kullaniyorum
Ssssraa Ne ek gıdası,oğlum 22 aylık daha oturuyor ve çok uzun süre oturacağa benziyor. Bence lüks değil,şart. Alınmalı👈🏻