Ayseege6156 Piremsesannesi63 tommee tippee Anne memesinin ucu destekli sanki onu emiyor öyle düşünün kesinlikle bu marka almalısınız deneyin bi
Nicksiz Piremsesannesi63 şöyle söyliiimm emmeyi bırakan bebeğim memeye döndü lansinoh sayesinde ama hamileydim sütüm değişmişti emmedi red felan olmuyor mükemmel hepsini denemiş biri olarak söylüyorum
Yigithamzamom Bence anne göğüs ucuna yakın biberon yok ama akışı daha zor olan biberon bı tık işinizi görür ben bı jsc tane denedim ama en memnun kaldığım medela nin calma biberonu olmuştu bebeğimde epey zorlanmış ti
Ummaksaker Ayseege6156 bende öyle düşünüp aldım be gördüm ki iyiki de almışım o kadar benziyor ki anne memesine emerken bile ağız yapısı aynı ya
Ayseege6156 Ummaksaker aynen zaten ucuna dokununda böyle çizgileri var etrafında o pürüzlüğü bile ddüşünüp yapmışlar iyiki almışım 🤗
nehirim_ Piremsesannesi63 cihicco natural kullandım ilk 3 gün mama verdim sonrası sütümü sağdım 20 gün arada da sütümü sağıp verihorum hiç meme reddi yaşamadım aksine biberon bitince mememi tutmadan asla uyumuyor memnunum tabi her bebek aynı olmayabilir 🥰
Aslihanenes Piremsesannesi63 ben mamajo kolik bebek biberonu kullanıyorum doğduğundan beri hem emziriyorum hem mama veriyorum çok şükür sorunsuz devam ediyoruz 2 ay 9 günlük bebeğim