Dery Arkadaşlar 5,5 aylık kızım kafasını bugün sürekli sağa sola hizli bi sekilde sallamaya başladı bu saat oldu uyumadi. Tam uykuya dalacak yine yapıyor endişelendim. Yaşayan oldu mu acaba?
A133 Dery bugün benimkide aynı şeyi yaptı dalmaya çalışırken ben mecburen hep sallayarak uyutuyorum muhtemelen o yüzden ben sallamayı bırakınca o kAfasını sallıyor
Zeyno32 Dery o aylarda benimkide yapıyordu. Hızlı bir şekilde sağa sola sallıyor Video falan çekmiştim. Bende endişelendim araştırdım biraz vücudunu keşfediyor yazıyor her yerde. İi. 7 buçuk aylık 6 da falan bıraktı artık yapmıyor. Endişelenme 🥰
bktss 8 aylik bebeğim uykuya dalarken yapıyordu aynısını, şimdi yine yapıyor hayır anlamında da yapıyor, ama kesmek lazım o hareketi beyin sallanıyor çünkü iyi birşey değil
Aselif0661 Dery evet canım tam o zamanlarında uyurken denk geliyordum yatağında kafasını sağa sola çevirip durmalarını boyun altımız o ara kızarık egzamalıydı ben kaşınıyor diye düşünüyodum daha çok ama doktorumuz diş çıkarma döneminde oldukları için yapıyorlar normal dedi sonrasında geçti daha yapmıyoruz şuan 7.5 aylık farklı Bi durum değilse endişe etmene gerek yok ☺️ doktoruna danışabilirsin yine de 🤗