Mukaddes_28 Bayanlar mesela bu akşam oğlum mamasını içmedi formüle mama acaba onu tekrra versem ısıtıp olurmu siz nasıl yapıyrsnz sıcak sudaısıtsam bişe olurmu versem tekrar
CanerAlpannesi 2saat kalabiliyor cezvenin içine kaynar su koy biberonu beklet biraz o şekilde ısıt canım
Kckbsbeyhn merhaba ben formul mamayi 15 dk gectikten sonra vermiyorum ama verenler varmis hatta 1 saat sonra bile veren oluyormus.sizin mamayi yapali nekadar süre gecti
Busukermit Bir saat içinde verebilirsiniz diyorlar ama ben acıkcası vermedim kokusu degişiyo belki tadı kendisi bozuluyordur diye içime sinmiyo
Kckbsbeyhn Mukaddes_28 sizin baya zaman gecmis üstünden ben herzaman döküp yenisi yapma yönü deyim.aklimda acabali keliskili durumu yaşamaktansa bikac kasik mamadan olmus olurum daha iyi bebegimin sagligi herseyden önemli👍
Aysetugra Eğer ağzına bir defa dahi değdi ise 1 saat içinde tüketilebilir. Hiç ağzına almadıysa 3 saat bekler. Doktorumuz öyle söylemişti
ozgelin Forml mama bekledikce bakteri üretir canım ve tekrar ılıtılmaz ☺️ En fazla yarım saat oda kışın içşn geçerli yazın kaldıkca ekşiyorda zaten önermiyorum..