Simaybaran06 2 ay 6 günlük kızım var anne sütünü artırmak için hangi humana çayları içiyorsunuz gece çayının ne özelliği var bilgisi olan var mı süt artırıcı hangi çayları içiyorsunuz
Bebek-annesi Simaybaran06 instagram da dilruba demirezer var emzirme danışmanı onun çayı çok faydalı ama dediklerini uygularsanız. Hümana çayı da güzel oda etkili günde 3 kez içildiğinde. Ama sütü en çok bol bol emzirmek arttırıyor göğüsler aktif çalıştıkça beyine süt üret diye komut gidiyormuş..
canbartunun_annesi Simaybaran06 ] emziren anne çayı kırmızı çiçekli olandan kullandım başta hergün 4 bardak içiyordum çok faydasını gördüm bırakmıştım azaldığını fark ettim sütümün bida başladım günde 1 veya 2 içiyorum yine.
Simaybaran06 semaahmet still olanı kullaniyorm diğerleri farkı gece olanı fark nedir acaba kullandınız mi
semaahmet Simaybaran06 Sordum canm kullanmadım gece iciliyormus o fazla emen çocuklar için iyi oluyormuş bı abla o demişti almadım ama alicam bakalım fark ne ikisinden alicam
Dms Simaybaran06 para tuzagi oldugunu düşünüyorum nedense sütü artiran iki şey var ilki güzel düşünce ikincisi su