Alihanvannesi Bebeğim 5 ay 11 günlük 3 haftadır kaka yapmıyor neden acaba yardımcı olur musunuz ve kan ilacı kullanıyorum o yüzden olabilr mi sevgili anneler yardımcı olun lütfen 🙏🙏
TiniminiKayra Alihanvannesi 3hafta cokk uzun bi sure..biyerde okumustu kaka iceride taşlasiyomus doktora goturun bnce acil
bgmarik Alihanvannesi 3 hafta mı😯Ağlamıyor mı peki ? Yani her bebek bir olmaz ama kızım 3 gün yapamadı acile götürmek zorunda kaldım öyle ağlıyordu ki 😔Hiç beklemeyin doktora götürün bence
Sdtyldrmklkn Alihanvannesi NBL probiyotik damla var. D vit. Var içinde. Onu kullanın doktorunuza sorup
Sdtyldrmklkn Alihanvannesi kesinlikle doktora götürün. Ve bağırsak düzenleyici damla alin doktor önerisiyle
DenizSerap Sdtyldrmklkn bana da dert olurdu yolunu gözlerdim valla hele gaz çıkarma konusu.. gözlenir mi yolu gözleniyormuş. hahahaha🤣
Sdtyldrmklkn DenizSerap Evet ya 🤣🤣 5 gün yapmadı gece uyumadim kaka yaptımi diye baktım. En son ıhlamur verdi annem sabahına baya yapmıştı üstelik 35 günlük tü 🤦
DenizSerap Sdtyldrmklkn ay ne zor günler vallahi keske anne karnından 1 yaşı tamamlamış şekilde çıksalardı rabbimin işine karışılmaz tabii vardır bildiği 🤣
Meflug Kaka yapınca zil takıp oynuyoruz resmen anne sütü alıyorsa Max 10gun mama ise 3 gün kaka yapmaması normal ama 3 hafta normal değil