Buse93 Evet sendromların içinden herkese selam olsun🤣 Büyüdükçe rahatlarım derken bir koalayla yaşıyorum. Oğlum aslaaa bensiz durmuyor kendi kendine oynamıyor. Yemek yememe bile müsade etmiyor. Sizler neler yapıyorsunuz canım anneler nasıl oyalıyorsunuz. He bide çığlıklarına değinmiyorum bile dışarıdan duyan işkence ediyoruz zanneder o kadar diyim😅
Zeynepdagdelen Buse93 ahhhh ah sürekl bacağımı tutarak geziyoruz çok afedersiniz ama WC’ye bile çünkü asla müsaade yok önceden öğlen 2 şart uyurdu artık o bile yarım saat 45 dk düştü üstelik memeyi kestik yeni çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun
Mommysharkdoodoodoodoo Buse93 bugün babasıyla gitti öğlen uyumuş geldiler uyandı yemek yedi baktım isyan başladı hadi dedim giy ayakkabılarını o da dedi montum? E onu da giy bakalım. Yürü babanla gez. Ohh kahvemi yaptım teeeek başıma keyif
Buse93 Fun Her çocuk bir değil elbet ama 2 yaşında zorlanmayan anne duymadım daha. Hem size bağımlı hem özgür olmak istiyor. Ve çooooook inatçı, istediği olmadığı zaman öyle bir ağlıyor ki artık kendime hakim olmak için odaya gidip 2 dk nefes alıyorum
YouTube Bizimki mutfaktan gelmiyor heryeri dağıtıyor bişey istedide olmadimi alıp kendini yere atıyor ağlıyor deliriyor resmen
Niloss YouTube ya bizde de acaip bir mutfak takıntısı var. Buzdolabında ki herşeyi buraya taşıyor 21 aylık
nurdan10 Niloss ben 15-16aylıkken açmaya başlamıştı buzdolabına kilit taktım😃 tavsiye ederim bir cok şeye taktım ama çıkardı kopardı ama buzdolabındaki hala duruyor 😃
Buse93 Zeynepdagdelen Amin😓 Gerçekten çok bunalıyorum yemek bile yiyemiyorum sadece 5 dakika kendimle kalmak istesem çığlık kıyamet..
nurdan10 Buse93 2yasına girince güzelim tanıdıgımız bildiğimiz çocuk gidiyor yerine bambaşka çocuk geliyor 1-2aya anca alışıyoruz bu yeni çocuga😃 ben artık böyle oldugunu düşünüyorum😂 o yüzden bir daha çocugum olursa 22aylık olana kadar cok sevcem hele o ilk 11-18ay arası ahh ne kadar tatlışlardı ponçiklerdi o yürümeleri tatlı tatlı suratları bebeksi halleri😍 şimdi 25aylık canavar oldu gitti güzelim poncik cocugum😂😂 bir inat sinir dün durduk yere bir anda herseyi döktü tüm salon çerezler kabuklar içinde kaldı ne oldugunu anlamadım neye kızdı ondan bile haberim yok😃😃 sonra topladı sonra sinirlendi ben artık bakıyorum ne yasıyor kendi içinde diye😂😂
nurdan10 Buse93 dagıtırken yanımdaydı gözümün içine bakarak yaptı😡 zaten dibimden ayrılmaz ayrılırsada bir fenalık yapar gelir bunlarıda 2-3dakika yapabiliyor😂 ben artık ne isteyeceğimi şaşırdım yanımdan gitsin oynasın derim gider basını belaya sokar oynanmıycak bişey bulur oynar. Yanımda dursun derim ocağın içinden ayrılmaz elini ayagını yakar hiç bişey yapamam. Bilmiyorum çocugun kolayı yok ya cocuk işi zor işmiş.
Buse93 nurdan10 öyle tabi Allah hepimize kolaylık çocuklarımıza da önce sağlık sonra sakinlik versin🙂