Durukubra Bebegim 5 ay11 günlük kulağını deliren varmi ben deldirmeyi dusunuorum ilerde zor olur diye ama fikrinizi almak istedim teşekküler simdiden
Masalim Durukubra canim kizim bir yas 20 gunluk bende deldirecegim ama bes aylikta daha rahat edersin su anda farkinda oldugu icin devamli kulagina dokunacak
Sarellee Durukubra benimde kızim 1 yaşında kaynanam deldirelim diyor sürekli. Sırf komşunun kızının kulağı delindi diye oda deldirelim diyor
AzraSare Durukubra erken deldirilirse delik yukarıda kalıyormuş , ayrıca zaten 3 4 yaşından önce delmiyor eczaneler . Daha zor olmaz çünkü aklı başında kulağını çekmez oyanamaz. Deldirirken daha sakin durur hemde 😊
Thesra Durukubra Genelde eczaneler 1 yaş öncesi kulak gelişimi devam ettiği için delmiyorlar ve önermiyorlar. Yinede siz bilirsiniz elbette ama bence bekleyin derim💐💐
GozdeMiray Durukubra 14 aylık şuan kızım yazın yani 1,5 yaşında olacak ozaman düşünüyorum kulağını deldirmeyi
Mrymrn Durukubra ben deldirdim canim bir 5 dk lik aglama sonrasinda cok sukur birsey olmadi cok tatli oldu kupesi ile