Miniktavsan Canım analar doğumdan itibaren kullandığınız memnun kaldığınız önereceğiniz bir kanguru markası var mı?
DerenGrkemYetiker Miniktavsan Solomombaby’den başkasını hiç düşünmeyin derim. Vücuda çok güzel oturuyor. 0 bel ve sırt ağrısı. Yenidoğan aparatıyla 204 liraya aldım hepsiburadadan. Ayrıca renk ve desen seçenkleri de çok cici 😊
Mehtaptvz NurR 100 liraya aldim yenidoğan aparatı cantasi dahil tavsiyem ikinci el bakmaniz uyguna bulursunuz
yasmin2222 DerenGrkemYetiker kullanım videosunu izledim de sanki tek başına çocuğu yerleştirmek zor gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
DerenGrkemYetiker yasmin2222 yoo gayet rahat yerleştiriyorım ben videolarda gerçek bebeklerle video çeken anneler var izleyebilirsiniz.
AslhanDivarc [bilinmeyen] bendede mamadus var ama yenidoğan aparatı biraz dandik gibi geldi çocuğu kurbağa gibi mi otutturuyorsunuz içine ben rahatsız olur diye kullanmıyorum daha ama çok istiyorum kullanmak
Ngrbrs Babalinbaby ne bel ağrısı yaptı ne boyun ağrısı 129 tl ye aldım indirim vardı ve memnunum yeni doğan aparatıda vardı fiyatıda uygun kalitelide bi bakarsın