Yusufbebekk Bebeğim24 günlük gözünde kirpik var kaç tane nasıl alacağız etraftaki insanlar süt damlat diyor ama damlatmıyorum zararlı bir şey olur diye .ne yapabilirim su damlatsak olur mu acaba ? Kaynatılmış ılıtılmış su
Eylul2009 Yusufbebekk ben süt damlatılmayasınız gerektiğini biliyorum göz doktorumuz özellikle öyle söylemişti bebeklerin gözlerinde koruyucu katman varmış o kirpik asla rahatsız etmezmiş istersen bi göz doktoruna danış canım süt zararlı demişti inanmayın böyle şeylere demişti
Zeytin_cekirdegi Yusufbebekk vallaa bizdede oluyofu o gğnlerde saçı bile gşriyofu uyurken pamuklu temiz bi bezin uvunu suyla ıslatıodum küçük bi şekilde alıyodm o şeklde göznden.ama almasan bile onlar kndi çıkarmş doktrlar öle dior
Masal1809 Yusufbebekk Bir süre sonra kendisi dışarı atıyor zaten gözlerini kırparak falan bence hiç müdahale etmeyin siz. Bu süt olayı da eskilerin yaptıkları kulağı ağrıyor süt sık göz çapaklanıyor süt sık her şeye iyi geleceğine inanıyorlar ama çok zararlı bence.
Yusufbebekk Busraata Masal1809 Zeytin_cekirdegi Eylul2009 NurrC Teşekkür ederim hepinize.Herkes süt damlat süt damlat diye zorladı .zararlı damlatmıyorum dedim internetten baktılar gerçekten de öyle yazıyordu gördüklerinde o zaman damlatma dediler .ben kalsın bir şey olmaz acısa gözünü açmaz ağlar dedim ama eşim pamuklu bezi ıslatıp aldı .
NurrC Süt vs damlatmayın. Bebek için serum fizyolojikler var burun açmak için göz için kullanılanlar. Onlardan alabilirsiniz. 1-2 damla damlatın kendi kendine çıkar ellemeyin hiç.
Busraata Yusufbebekk o kirpik çıkar ve rahatsız etmez sürekli olacak bu süt damlatma mikrop kapabilir göz bu sonuçta kirpik düşmesi ara ara olacak merak etme çikar o
Zeytin_cekirdegi Yusufbebekk ıslatıp alfıysa iyi canm alınır ya bişey olmaz zarar vermeeden alıvermiş ne gğzel.tabi öle olur olmaz herşeye anne sütğ vs vermek yanlş