Pnnr Senemmm11 Daha yeni basladik 2 gün oldu etkisi olmadi kilosundan + 3 fazla damla olarak gece uykusuna gecmeden 40dk önce veriyorum doktor önerisi ile.
Blknss12 Senemmm11 Doktor önerisi ile oğlum 7 aylıkken kullandık bı şişe 1 çay kaşığı vermiştim ben. Ama uzun uyku için bı ise yaramıyor sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor
2bebelianne__ Senemmm11 kızım 6 ay 20 günlük 2 gün önce aldık ben faydasını gördüm diş döneminde olduğumuz için gece uykusu tamamen yok olmuştu kızımın 1 çay kaşığı veriyorum ben eczacı öyle söyledi
MiracAlpinveUmutunAnnesi Senemmm11 yaklaşık 5 aksamdır veriyorum hem gece uyanması azaldı hem uykuya geçisi daha kolay 3 yaşında
Senemmm11 Pnnr bende bugun aldım ortalama 10-15 damla demis eczacı kullanmayi düşünüyorum çünkü gece uykusu hic yok sabah 5te yatiyor inşaat faydasını görürüz
Pnnr Senemmm11 İnşallah cok zor, bizimkide sürekli kalkıyor emmek için etkisini gorecekmiyiz bilmiyorum sallanarak uyuyor bide.
2bebelianne__ Senemmm11 ilk verdiğim gece sabaha kdr deliksiz uyudu dün gece verdiğimde rahat uykuya geçti ama uyandı gece
Senemmm11 MiracAlpinveUmutunAnnesi maşallah bizimki daha yeni 10 aylik oldu bende bu akşam ilk olarak denedim suanda uyutuyorum insallah deliksiz guzel uyur
Senemmm11 2bebelianne__ en azından şöyle 3-4 saat uyuyup uyansa yine razıyım. Sabah 5te uyutuyorum kavga dövüş
Senemmm11 Pnnr insallah görürüz bende ilk olarak denedim bugun suanda uyutuyorum umarım sabaha kadar uyur
Pnnr Ylcnbsr Deneyin isterseniz doktor önerisiyle aldim bende ama kimisi 15gunden sonra etki etmeye basladi diyor kimisi ilk günden daha göremedik ama inşallah görürüz.
Senemmm11 Ylcnbsr emmeye kalksa yine iyi ya emzirirsin yatar. Bizimki huy haline getirdi artik uyaniyor saat 12-1 de sonra sabah 5te yatiyor uyutamiyorum bir türlü
Senemmm11 dewamkee uykuya geçişi kolaylaştıriyor diyorlar ama bilmiyorum tam olarak ilk kez kullandık bugun simdi uyuttum göreceğim artık nasik etkisi olacak bize