Frauz Kızlar bebeğim 20 günlük. Her sağdığımda toplamda 60 cc sütüm çıkıyor fazlası gelmiyor maaleaef bebek de doymuyor tabii. Doktor acıktıkça formül süt ver dedi. Sizce abartmadan toplamda günde kaç cc mama vermeliyim?
Muchkin Frauz ben 30 günlükken doktora sormuştum kontrolde bana 50 cc ver demişti kiloya göre hesaplanıyor ama kaç kg bebeğiniz
Adigeayse Frauz benim bebeğim ilk doğduğunda 50 cc içiyordu sadece doktor neye göre mama ver dedi bilmiyorum ama eğer sütünü artırabilirsen mamaya hiç başlama derim
Busukermit Benim oglum 32 günlük yeri geliyo 60 cc yetiyo emdikten sonra tabi yeri geliyo 120 cc yetiyo gece tek seferlik veriyorum gündüz sütüm yetiyo sanirim istemiyor gece uyumadan önce mama veriyoruz yani ne zaman isterse 😃
Muchkin Frauz Him benim 4.800 dü 50 cc demişti siz bi doktora sorsanız kontrolde falan daha iyi olur bence
muziko Busukermit ben de ilk 20-25 gün sizin gibi yapmıştım ama daha sonra memeyi emmemek için çok çok çok direndi benim çocuğum direnmez Demeyinnnn Sakın emzirmenin kolaylığını bırakmayın sütünüz varken