Serrax Lütfen başına gelenler,çevresinde görenler deneyimlerini olumlu olumsuz yazabilir mi. 3günlüğüz kontrolden geldik dünyam başıma yıkıldı. Sadece bizim gibi olanları dinlemek istiyorum😞😞
Biricikkk Serrax kardeşimin kızı için de çok küçük ameliyat demis çocuk Dr beyin cerrahına götürdüler sadece biraz küçük takip edelim dedi beyin cerrahinin görmesi gerekir
Serrax esleminannesi2 doktorum bu şekilde bir çok bebek olduğunu sorun olanlar bir elin parmağını geçmez dedi,düzenli takip edeceğiz dedi. İnterneti okuma dedi. Sakin konuştu
Zehra_Ens Bütün süturlar mı kapalı bıngıldağı mı kapalı? Ve bunu söyleyen beyin cerrahı mı yoksa çocuk doktoru veya sağlık ocağı mı
Serrax Zehra_Ens bıngıldağı dedi bilmiyorum detaylı bilgim yoktu soramadım. Çocuk doktoru ama bilgisine inandığım biri başka birine mi götürmeli
Erkengelenmucizem Serrax bilgim yok üstte kalsın. Komşumuzun bebeğinin de bıngıldagi kapalı doğmuştu ameliyat olmuştu canım ama şimdi çok sağlıklı bır çocuk
Zehra_Ens Serrax kesinlikle bi beyin cerrahına götürün. Kızımın üst süturı kapalıydı çocuk doktoruna anormallik olduğunu söylememe rağmen bi şey yok dedi. Tekrar kontrolünde içime sinmiyo bi sıkıntı var sanki dedim ve %99.9 bi şey yok ama siz bi beyin cerrahına gidin tedbir olarak dedi. Ve kızımın ameliyat olması gerektiğini öğrendik. 5.5 aylıkken ameliyat oldu. Doktorunuz fark etmiş şanslısınız ama vakit kaybetmeden iyi bi beyin cerrahına da gösterin
Erkengelenmucizem Serrax bize o zaman söyledikleri bıngıldagi kapalı doğmuş beyne zarar vermemesi için ameliyat olması gerekiyor demişlerdi. Belki sizin durumdan daha farklı bir boyuttadır o yüzden ameliyat olmuştur. İçinizi ferah tutun inşaallah herşey daha iyi olur
esleminannesi2 Serrax çok doğru söylemiş doktorunuz internete hiç girmeyin bakmayın bi yerim ağrıyor yazıyoruz neler çıkıyor valla Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah baş çevresi büyümeye devam eder
Serrax Zehra_Ens doktorumuz sürekli takip edeceğiz dedi. Sizin takiplerde ne diyorlardı peki? Kafa çapı gelişmiyor muydu