F-Betul Prens3456 Ne olduğunu bilemiyorum ama proteinin ağırlıklı beslenmek kabız yapabiliyor. Kaç aylıksa ayına uygun lifli besinlerle ve kabızlığa iyi gelen besinlerle desteklemeniz gerekir. Kaç aylık ek gıda alıyor mu?
Prens3456 Sena-bera-mira bu mama değil zaten doktorun verdiği bi protein kakasını yapmıyor onun dışında anne sütü alıyor
Sena-bera-mira Prens3456 prematüre bebeklerde oluyo maalesef ben kabızlık çektikleri dönemlerde zeytinyağını hem içirdim hem popolarına sürdüm bi iki kez makattan sabun gönderdim bi kez de lağman yaptım ilaç kullanmadım
Prens3456 Sena-bera-mira bunları kesinlikle yapmamı söyledi doktorum ama zeytinyağ veriyorum onlarda veriyordu
Prens3456 F-Betul hayır daha 47 günlük 2 gün oluyor taburcu olalı kas gelişimi ve büyümesi için veriyorlar bu proteni
F-Betul Prens3456 Anladım o zaman doktorunuza bir sorun probiyotik önerir sizin beslenmenizi düzenler. Sizin beslenmenizle sütünüzden bebeğinize geçer. Mutlaka görüşün.
Prens3456 Premature_annesii yarın kontrolü var bilgi verecekler ilk verdiklerinde sordum bir şey demediler