sennurinci Kızlar 10 gündür kovidle mücadele ediyorum. Maalwswf şimdi hastanede yatıyorum. 1,5 aylık bebeğimi bıraktım evde bu mübarek gün ve gecede benim için dua edin ne olur yavruma kavuşayım adım Şennur lütfen adıma dua edin
Sonsuzmutluluk sennurinci Rabbim Şafii ismi hürmetine şifa versin size tez vakitte evladınıza kavuşursunuz inşallah🤲
Ygz30 Acil şifalar.İnşallah tez zamanda atlatırsınız.Üzülmeyin motali yüksek tutun bu ayrılık sizin sağlığınıza kavuşmanız için.İyi olun ki bebişinizin size ihtiyacı var.Tek değilsiniz maalesef çok var bu durumda olan insanlar.Kandil gecesi hürmetini sizi önce ALLAHA sonrada hekimlerimize emanet ediyoruz.En yakın zamanda bebeğime kavuştum postunuzusa bekliyoruz.Güzel anne🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SeverusSnape sennurinci Allah Şafi ismiyle şifa versin Şennur, hem sana hem şifa bekleyen herkese inşallah 🙏 En kısa sürede bebeğine kavuşur, buraya da mutlu postlar açarsın inşallah🥰
arikinannnesi sennurinci ah canım allah seni yavruna bağışlasın inşallah şifa diliyorum. inşallah hemencecik iyileşir kavuşursun yavruna kıyamam ona 😔😔
mert2021 sennurinci rabbim bugünün suyu yüzü hürmetine insallah bian evvel iyi olursun kavuşursun yavruna çok zor ben bırakıp markete gidemiyorum çok üzüldüm rabbim sağlığına kavuştursun seni
BAE sennurinci allah bugunun yüzü suyu hürmetine şafi ismiyle tez vakitte şifanızı versin inşallah 🤲🏻