Esra2302 Iyi günler anneler. Benimsin süte alerjisi var denildi hastaneden çıkmadan 1 ay 4 günlük suanda ben diyet yapıyorum. Sizler kaçıncı ayda test yaptırdınız ve nelere alerjisi var bebeklerinizin acaba çünkü biz daha neye var bilmiyoruz
izmir35 Esra2302 bizim de süt alerjisi var canım doktor 5 aylıkken test yaparız 6. Ayda ona göre ek gıdaya başlarız demişti
Zeynep35_ Esra2302 5 bucuk aylıkken kan ve derı testı yaoıldı ama bırsey cıkmadı lakin süt ürünü içeren bir şey tukettıgınde egzama oluyor dolayısıyla alerjısı var ve devam edıyor hala kucuk yasta olsa bıle testte cıkmayabılıyor alerjı maması kullanıyoruz zaten kan testınde alerjı degerını gosteren bır deger var o yuksek cıkmıstı bızde
Japonprenses kubusss bazen etkileniyo eser miktarda vardir yazsa bile benim bebegim 8 aylik olucak yeni yeni eser miktarda icerenleri yoyebiliyorum yavas yavas aciyoruz diyeti
izmir35 kubusss bizde evet maalesef etkileniyor 🤦🏽♀️ Hatta biz dana eti salam sosis suçum susam da yemiyoruz bunlarda etkileyebilir diye
SertapHilal 3 aylıkken teşhis koyuldu. 7 aylıkken deri ve kan testi yapıldı. Öncesinde test yapmadan deneme yanılma yöntemiyle 4 ay diyet yaptım. Şuan sonuçlar temiz çıktı diyetimizi açıyoruz
Esra2302 mehmos hiç bir belirtisi yoktu 5 gün küvez de kaldı orda normal mama yememiş diyet mama yemiş süt alerjisi olabilir denildi
kubusss izmir35 ağlamalar mı başlıyor. bende süt diyeti yapıyorum fıstık ezmesi yedm ondan sonra bebek durmadı çok ağladı ondan mı acaba diyorum..
izmir35 kubusss hemde nasıl bi ağlama nefes almadan ağlıyor resmen bütün günüm iptal sakin anı olmuyor 🤦🏽♀️ Biz doktora zaten çok hıysız diyerek söylemiştik bi süt diyeti deneyelim sakinleşirse devam ederiz dedi cidden yemediğim günler çok sakin
Cgnrn Esomi nerde yaptırdınız acaba alerji bölümü yapıyor değil mi? Kan testinde çıkmadan deri testi yapılıyor mu? Bana çocuk doktoru 3.ayda deniycez dedi kan testini
Cgnrn Tatlican evet benim de doktorum öyle dedi önermiyor. Ama kan testinde de çıkmıyor. Her şeyi kestim bulamıyoruz. Poposu zımparalanmış gibi bir türlü geçmiyor 🤦🏻♀️