Melihakrds 25günlük bebeğim var gece uykusu da gündüz uykusu da iyi sayılır sadece sabah 5:30 ile 10-11arası huysuzlaşıyor herşeyi yapmama rağmen ağlıyor uyusa bile bi yarım saat belki sonra yine mızmızlanmaya başlıyor herkes gece gündüz ayrımı yapamıyor gece gündüzü öğret diyor ama 25günlük bebeğe nasıl öğreteyim ben bunu belli bi zaman sonra düzene girmez mi henüz çok yeni dünyaya bu kadar erken neyi nasıl öğreteyim ki öğreten varsa ne zaman ve nasıl öğretti
Cheddar Melihakrds ben iki aylıkken başladım. Gündüzleri salonda radyo sesiyle uyuttum gece olunca loş ışık ve sessiz ortamda, uyku rutini yaparak (alt değişme, pijama giydirme, pışpış sesi) o şekilde öğrendi
Melihakrds Cheddar teşekkür ederim 😊 benimki daha çok küçük yeni doğan olduğu için zaten sürekli uyuyor arada huysuzluğu tutar ama olur o kadar bende sabahları yüzünü pamukla temizleyip günaydın annecim diye konuşurum bazen dışarı baktırırm (şuan o kadar göremiyorlarmış ama olsun😃) ama pijama giydirme yapmıyorm kirlendikçe değiştiriyorm çünkü üstünü değiştirirken çok ağlıyor
Cheddar Melihakrds dediğim ayda olsun zaten kusma vs olunca çabucak kirleniyor üstü 😅 yaptığınız şeyler güzel böyle devam edin sonra karanlık aydınlık algısı için dediğim gibi yapabilirsiniz 😊
Melihakrds Cheddar o kadar çok kusma problemi var ki ister istemez sık değiştiriyorm zaten emene kadar susmuyor emince kolay kolay bırakmıyor bı sefer sürekli kusup altını pisletiyor
Cheddar Melihakrds hatırladım o kısır döngüyü 🙈😂 altını temizle emzir kussun üstünü değiştir bu sefer corrtt 😂😂