Gulsen96 Kizlar merhaba bebegim 1 yasina az kaldi.ama dengede duramiyor.ayaklari sanki kayicak altindan.emekliyor.tutunup kalkiyor.ama oyle birakamiyorum dizlerini kiriyor yere dusuyor.sanki ayaklara agirlik dusuyorda kiriliyor gibi.nasil anlatsam bilemedim
Aleynaydiiinnn Gulsen96 e bebekte ilk adım arabası var tutunarak yürüyebilir bence o tarz bi yürüme yardımcısına deneyebilirsiniz bizde böyle bi problem olmamıştı ama bebeğimin yürümesine çok yardımcı oldu dengede durmasını sağladı. İlk zamanlar keşfedene kadar gidemedi tabi. Sizin göstermeniz gerekiyor taklit ederek öğrenip kendi de gider
Gulsen96 Aleynaydiiinnn canim ben yurumesinden cok dengede duramamasina takildim Kanepeden tutunca bile ayaklari kayiyor sanki Bir seyden tutuncada dengesini kaybedip dusuyor
Gulsen96 Cheddar bir yerden tutunca dengede dura biliyormuydu?bu gun kanepeden tutmusdu ayaklari yaypalandi saga sola yere dustu…kendi kendine ayakta durmasindan ziyade bir yerden tutarakda dusuyor
Gulsen96 Cheddar canim benim oglan tutunup ayaga kalkiyor ama dengede duramiyor 2 aydir boyle.hic bir irelileme olmadi
Cheddar Gulsen96 bence normal canım ayağa kalkıp tutunuyor benim ki onuda yapamıyordu. Bol boş kalksın zamanla geliştirecek merak etme. Sorun olsa ayağa da kalkamazdı