Minikimmmm Kızlar bu Sabah farkettim eşim işten geliyor şimdi ama durmadan ağlıyor çocuk doktora götürcem daha önce başına gelen var mı ne sebep olmuş ola olabilir. Smdi gördüm ve şok oldum canı çok yanıyor galiba. Dudaklarınin üstü yara olmuş kanıyorda sanki
dontsleppyunhappy Minikimmmm bizim oldu canım öyle, agızında pamukçuk olmuş onlar dilinde ve dudagında vardı ve dudak içi hep kanadı. Eczaneden ilaç aldık agzını sildik hep 1 haftaya geçti. Doktora gidecekseniz oda söyler zaten. Geçmiş olsun canım
eceunverkanra Minikimmmm Ah yavrummm Allahim acil sifalar versin insallah ne aciyodur, emerken bazen su topluyo gibi oluyo dudaklari acaba o su topladi da patladi mi diye dusundum, doktora sormanizda fayda var cok gecmis olsun🍀💐
Minikimmmm Karamel20 hayır emmiyor 9 aylık ek gıda ve formül süt nasıl olmuş anlamadım. Uyudu smdi eşimi bekliyorm ama çığlık atarak uyaniyo tekrar sallıyorum içim içimi yiyiyo Dr. Gidene kadar başına gelen var mı acaba duramıyorum da yerimde
Karamel20 Minikimmmm başımıza gelmedi ama doktora gidecekmişsiniz zaten, panikleyecek birsey yok bence canım, cok gecmıs olsun🙏🏻
Minikimmmm eceunverkanra çok teşekkür ederim çok gülen bir bebek normalde çok boğuşurken ağzına hep bakarım bunu sabah farkettim kahvaltı yapmadı altını alırken ağlamaya başladı. Su toplama benimde aklıma geldi ama dün yoktu gece de yoktu hiç anlamadım çok sağolun inşallah bir an önce çözümünü buluruz
Minikimmmm Karamel20 Çok teşekkür ederim eşimin gelmwsi bir kaç saat sürebilir diye panik yaptım durmadan ağlamaya başlayınca işte
eceunverkanra Minikimmmm Elleri ya da oyuncaklari da surekli agizlarinda belki tirnaklari ya da oyuncagin bir yeri de yapmis olabilir benim aklima bir de o geldi. İnsallah cabucak gecer yarasi bebeginizin gecmis olsun tekrardan💐
Minikimmmm dontsleppyunhappy dünden beri seside kısık gibiydi boğazına kadar iniyor mu bu durum acaba. Kaşığı görüp agzini açan çocuk ağlamaya başlıyor. Sıvı şeylerle mi beslediniz hiç bişey yemedi biberondan sütünü de içmedi emmiyor zaten 😔
dontsleppyunhappy Minikimmmm evet içmedi benimkide mamasını o ara, canı acıyordu galiba. Bu pamukçuk boğaza kadar iner diyor internette bende korktum. Siz yinede bir doktora gidin canım, boğaz enfeksiyonu olmuş olabilir de.
Minikimmmm dontsleppyunhappy sağol canım bekliyorum hala bakalım gidicez inşallah. 9 aylık daha disimizde yok bizim. Çok üzüldüm ağlıyor seside kısık sesi cikmiyo içim parçalaniyo
Minikimmmm eceunverkanra benimde aklıma o geldi herşeyi de ağzına alıyor ama sesi falan gitti iyice uyumadan önce çok ağladı sesi falan kisilinca anladım boğazına da bişeyler olmuş inşallah çabucak geçer çok üzücü böyle görmek çok sağolun 🙏🏻
Minikimmmm dontsleppyunhappy Çok teşekkür ederim pamukçuk olmuş ilaç verdi ağzına sıkıcaz günde 3 defa çok sağolun inşallah gecicek