momofemir Merhaba anneler. Bebegimin kulaginda konak olustu. Gecmesi icin neler yapabilirim?onerileriniz neler? Vucut yagini pamuga dokup siliyorum,losyon ile nemlendiriyorum ama yanlis mi yapiyorum. 4 gundur var
Sahraaa momofemir Günde 2 defa nemlendirdikten sonra bizimki geçmişti.. Banyoda kulak arkasınıda lifleyin sarı kabuklar dökülsün ardından nemlendirici sürün kısa zamanda geçecektir
Nazyilmaz momofemir bizde de oldu yıkamaktan korkmAyın güzelce yıkayın ve iyice kurutun bizim doktorumuz bioderma antiderm krem verdi onunla yumusayıp rahatladı ve kısa sürede geçti
momofemir Mommyy70 banyodan sonra olustu cidden…yikamaya korkuyoruz. Banyo sonrasi ertesi sabah artiyor ikidir
Deletedmom_29 Alpitom momofemir konak zaten yağlı egzama diye geçiyor tanım olarak. Benim oğlumun alnında sacinda kaşında kulağında vardı. Kortizonlu kremle geçirebildik
turansmom momofemir benim bebegimdede çiktı ama o konak değil dedi doktor birşey dedi ama hatırlamiyorum hamaten mi ne öyle bir mavi krem var onu al sür dedi sürdüm geçti
Alpitom Deletedmom_29 yağlı egzama ile Konak farklı diye biliyorum bende de yağlı egzama var çünkü seboreik dermatit deniliyor ve kaşıntılı oluyor Konak farklıymış kaşıntı olmaz demişti doktorumuz . Konak için sadece zeytinyağ ile tarayın demişti
Deletedmom_29 Alpitom Google’a konak yazilinca yağlı egzama diyor. Muhtemelen yağlı egzamanin çeşitleri var. Konak zaten bir yenidoğan hastalığı. Yetişkinlikte farklı seyredebiliyor
momofemir Nazyilmaz alayim o kremi. Sagolun. E bebek in losyonunu surdum siz deyince. Cidden iyi geldi biraz daha
Nazyilmaz momofemir bol bol nemlendirin kremle ben hiç geçmeyecek sanmıştım o kadar kötüydü çok şükür çok iyi geldi☺️