Donmez-hazal Ay atakları gerçekten geçiyor mu bir haftadır çok yıprandım sürekli uyku eziyeti sürekli ağlıyor kucakta durmuyor uyutamıyorum lütfen geçtiğini söyleyin uykusuzluktan artık oğluma bakıcak güç bulamıyorum
goktugmom_061220 Donmez-hazal Bende aynı durumdayım 3 ay 21 günlük oğlum var. Sürekli kucak istiyor. Gece çok uyanıyor. Memeyi reddediyor ağlıyor 5 dk sonra geri alıyor. Allah yardımcımız olsun
serhattt Donmez-hazal gecıyor canım 3 gundur atak bıttı cok sukur duzeldı bende aglıyordum resmen atak zamanj
Donmez-hazal goktugmom_061220 amin canım gerçekten çok zor uyku düzenini bozmamak için uğraşıyorum ama bu sefer de çok ağlıyor gerçekten mafoldum
goktugmom_061220 Donmez-hazal Seni çok iyi anlıyorum. Bugün Kandil bol bol dua edelim. Hayırlı kandiller ♥️
Leylamoms aselhafsamm 5 ay içerisinde ama 5 ay bitmemiş daha. Google atak haftasi hesaplama yazın orda atağın bitmesine kaç gün var gösteriyor
aselhafsamm Leylamoms 5 gün kaldı yazıyor harika haftalar uygulamasında sizin bizim kadarken geçmiş miydi atak
aselhafsamm serhattt ne kadarlık oldunuz bende ağlıyorum günlerdir 1,5 aydır aşırı huysuz 4 ay 11 günlüğüz
Donmez-hazal serhattt bende aynı şekildeyimm dayanamıyorum ağlıyorum sürekli ağladığı için bebeğim kendimi de yetersiz hissediyorum
Donmez-hazal bburcu bizde öyle beş aylık olmamıza bir hafta kaldı sürekli bü mızıltı hiç memnun edemiyorum çocuğu kafayı yemek üzereyim evde