Bebeğim 2 ay 23 günlük doğduğundan beri meme reddi yaşıyoruz ne yaptıysam tutmadı en son çare sağarak vermeye başladım sütüm var çok şükür bebeğimin ilk iki hafta kakası normaldi daha sonra köpüklüye döndü daha sonra mukusluya mukusluya döndükten sonra beslenme reddi yaşamaya başladık git gide arttı en son 6 saat boyunca hiç bir şekilde süt içmedi bunların hepsi yaşanırken doktoruyla sürekli irtibatta kaldım durumdan hep haberdar ettim beslenme yetersizliğine bağlı olarak kanda değerler düşmeye başlamıştı zaten doktoru mecbur hastaneye yatıracağız dedi tam 12 gün yoğun bakımda kaldı hastaneye yattığı gün ki kakasında gizli kan enfeksiyon ve amip virüsü çıktı dendi bi gün önce alınan kanda enfeksiyon yokken bi gün sonra ki kanda iki katına çıkmıştı değer oğlum hastanede günlerce burnundan beslendi ishali başladı kilo kaybetti antibiyotik tedavisi gördü git gide düzeldi ve bütün testleri normale dönünce çıkarttılar eve geldik 2 gün hiç bi sıkıntı yoktu ki 2 gün sonra kakası yine köpüklü oldu bi 2 gün sonra mukuslu bi 2 gün sonra kanlı ilk bir ayda yaşadığımı hızlandırılmış olarak son bi hafta da yaşadım yoğun bakım doktoruna amip sadece anne sütü içen bebeklerde olmazmış alerji olabilir mi dediğimde bana alerji beslenme reddi yapmaz demişti ama şuan yine beslenme reddi var ve doktoru muhtemelen alerjisi var deyip çok sıkı diyet yapmamı söyledi 2 gündür diyetisyenin yazdığı listeyi uyguluyorum çocuğum hala kıvranıyor aşırı gazı huzursuzluğu var şuana kadar buzluya stokladığım bütün sütler çöp oldu ☹️ Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama aynı sıkıntıları yaşayan varsa ihmal etmesin diye paylaşmak istedim🙏🏼