Dorukkusunannesi balkabagi patates havuç taze fasülye kabak bunlari tattık püre şeklindede yaptım çorba seklindede meyve olarak armut elma muz bunlari da tattık süt ve yumurta alerjimiz var bugün ne versem artık bulamıyorum siz nasıl ilerlediniz ?
Benanneyimanne Dorukkusunannesi bızde 6ay 20 gunluguz bugun brokolı verıcem ılk kez uzerıne yoğurt dokmeyı dusunuyorum bıraz zeytınyagı Corbalarına sogan eklersenız daha lezzetlı oluyor bu arada mesela balkabagı havuc patates mınık soğan zeytınyagında hafıf kavuruyorm uzerını gececk kadar su eklıyofım sonra bızzzt cok lezzetlı oluyor ben bıle yıyorum tuz atıp 😄
Immomy Dorukkusunannesi ben meyve sebzeler bittikten sonra misal 1 su bardağı su da 1 yk irmik pişirip ayrı yerde balkabağı ezip bunları karıştırdım 1 çk pekmez katıp. Öyle öyle karışım yaparak tahıllara geçtim
Sena-bera-mira Dorukkusunannesi havuç patates pirinç birazda zeytinyağıyla çorba yapabilirsin süt pirinç unu 1 tane muz arada elma şeftali evde hangi varsa karadut pekmezi yoksa diğerleride olur bi çimdik tarçın(uyuması için)pişirip rondodan geçiriyodum süt yerine suylada pişirebilirsin
eceunverkanra Dorukkusunannesi Ay bi de yazamamisim😂 evet 6.ayda verilebiliyor gonul rahatligiyla tadimdan sonra beslenme rutininize ekleyebilirsiniz insallah sever bebeginiz🙏🏻
Benanneyimanne Dorukkusunannesi 6. Ayda verılıyor soğan sarımsak sanırım sız erken baslamıssınız ek gıdaya 6. Aydan once
Dorukkusunannesi eceunverkanra insallah sever direk avokado olarak mi veriyorsunuz içine bisey ekliyormusunuz peki
OncedenGurme Dorukkusunannesi avokado verebilirsiniz. Muz avokado çok güzel oluyor. Pırasa, ıspanak ya da brokoli olabilir
Pamuk_bebegim42 Bizde 7 aylığız yumurta sarısı avokado keçi peyniri yanına da armut suyu verecem 😊 öğlene yoğurt birazda meyve veririm akşama da sebze çorbası yapacam kapya biberli😊
OncedenGurme lizgee 7.5 aylık bebeğim. Tamamını vermiyorum. Bir de ertesi gün meyve olarak gün kurusu veriyorum. Dengeliyor kabızlığı önlüyor
eceunverkanra Dorukkusunannesi Ben daha ek gidaya tadim olarak yeni baslayacagim ama listemi yaptim avokado’da ilk verecegim seyler listesinde. Cok guzel tarifler var avokdolu internette bulabilirsiniz🥰