Synmannesi Benim gibi oruç olanlar akşama iftar yemeği menüsü ne yapıyorsunuz bana da fikir verir misiniz 🍽👨👩👧🧿💐🤲🏻Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin Berat kandiliniz mübarek olsun güzel hatunlar
ybk2019 Synmannesi ben tutamıyorum malesef özel günümdeki . Çok üzgünüm 😞 ama eşim tutuyor. Bende burda bekleyeyim 😍
Dilos01 Synmannesi Allah kabul etsin cnm bize de dua et orucunu açarken duan kabul olur derler 🥰seninde Berat kandilin mübarek olsun kardeşim rabbim gönlümüze göre versin ❤️
Synmannesi ybk2019 Olsun canım hastasın sonuçta Allah kabul etsin eşinizinkini ben de bekliyim akşama yemek yapacağım
Synmannesi Dilos01 Allah razı olsun canım arkadaşım teşekkür ederim ne ile ilgili dua istiyorsun istersen özellikle de dua edebilirim her zaman zaten cümlemizi katarak dua ediyorum her konuda 🤲🏻🤲🏻🧿🧿💐💐❤️❤️🥰 ne yemek yapacaksın :)
ElifAda9e Synmannesi bende oruçlu değilim ama akşama arpa şehriye çorbası ve fellah köftesi yapmayı düşünüyorum yanında erik hoşafı var canım hakkını helal canın çekmesin ❤
Synmannesi ElifAda9e Yok canım niye çeksin canım daha sevap bile aklımda yemek yok sizlerde yemek fikir edinip yapıcam :))
Dilos01 Synmannesi evden taşınma durumu var ev beğendik bizden önce bi adam kaparo vermiş dün de emlakçıyı aradık bize haber edecek kesin bilgi verecek bakalım ev bulamadık o evi de eşimle çok beğendik kimse oturmamış ilk biz oturacaz dua edersen sevinirim cnm rabbim kabul eylesin insallah gönlümüze göre verir rabbim 🥰bugün vazgeçilmez yemeğimiz kuru fasulye pilav cacık var cnm sen ne yapacaksın rabbim şimdiden orucunu kabul etsin 🥰
Synmannesi Dilos01 Ay canım inşallah beğendiğiniz evde oturmayı Rabbim nasip eder Rabbim şerse bile hayırlara vesile etsin o evi size nasip etsin inşallah Mutlu mesut oturun her şeyde bir hayır vardır sakın üzülme canım yorumlara göre ben de bir şeyler yapacağım bakalım teşekkür ederim
Fatmacicek Mercimek çorbası , tavuk sote , nohutlu bulgur pilavı , salata , ayran , turşu . Tabi kizimda tutuyor onada sorucam olur derse pisiricem 🥰 akşama kadra canım bişey cekmezse başka tabi . Hayırlı kandiller dilerim
Synmannesi Fatmacicek Oh oh menünüz çok zengin maşallah Allah kabul etsin ne kadar güzel bir kızınız da tutuyor şifa olsun
Cheddar Synmannesi yayla çorbası, patlıcan musakka pilav cacık. Bence güzel bi iftar menüsü olur. Allah kabul etsin inşallah 😊
Synmannesi Cheddar Ay patlıcan olsa ben de yapardım ya patlıcanım yok evde tek ben varım bebeği bırakıp bir yere gidemem yoksa çok severim ya
Dilos01 Synmannesi hiç sorma küçücük bebekle nasıl yapacam bilmiyorum yA 2 haftamız var annem yardıma gelecek de yine de baya sürer yerleşene kadar 🥺Allah razı olsun kuzucum rabbim hayırlısını nasip etsin öyle dua ediyorum bende şimdiden afiyet bal şeker şifa olsun 🥰