Sevgilimmm Narmin20 ilk dişler alttan iki tane çıktı 9. Ayda 13.5 aylık olana kadar başka çıkmamıştı ki geçen alttan bir tane daha çıktı
Gunesay Narmin20 4 ayınca belirtiler başladı. 6 aylık tık yok. Son nir haftadır geceleri uyumuyor ve ishal 😐 umarım yakın tarihte dişi çıkar 🥲
Canan43 Xyz26 3 ay 3 günlüğüne parmaklarimiz sürekli ağzımızda agzindan sular salyalar akıyor ve ilk dis çıkacak yerleride beyazlamış sadece anne sütü alıyor bakalim
Ay-Bek Xyz26 5,5 aylıkken çıktı. Çıktığını bile farketmemiştim. Banyo yaptırırken elimi ısırmıştı öyle anlamıştım.Dört aylıkken elini sürekli ağzına götürmeye başladı. Hafif salyası akardı aşırı bir salya akması olmadı. Şuan 11 aylık 8 dişi var. Şimdiye kadar dişler yüzünden ateşi falan da çıkmadı . İnşallah böyle devam eder nazar değmesin de. Azı dişleri çıkacak bu aralar çok huysuz 🤦♀️
QueenBeee PyrZ35 benim bebeğimde 2.5 aylık bir haftadır aşırı salyası akıyor elleri de iki üç haftadır sürekli elinde emzirirken bile elini sokmaya çalışıyor bu normal ml
151120 Bende burda durayım kızım 4 buçuk aylık hiç eli ağzından gitmiyor bende şüpheleniyorum bir yandan da erken diyorum ama bakalım
Seyhan_06-06 151120 aynı şeyleri bizde yaşıyoruz , bende erken olduğunu düşünüyorum ama sürekli biberonla falan kaşımaya çalışıyor sanki
Fatmacicek 4.ayindan beri salya ve eli ağzında hala devam . 8+6 günlükken ilk iki dişi çıktı . Darısı diğer dişlerine 🥰🤲
tardis Sevgilimmm dişi çıkınca nasıl emziriyorsunuz? Şimdiden damaklarıyla ısırıp çekiyor canımı yakıyor. Dişlerle hayal edemiyorum 😳😟
Gulsenck kubra17- benim kızımın da eli sürekli ağzında emziği atıyor elini alıyor yorgan battaniye dinlemiyor ağzına götürüyor ve su akıyor ağzından salya da olur😳😀
tardis kubra17- ya dişi çıkınca nasıl emziriyorsunuz? Şimdiden damaklarıyla ısırıp çekiyor canımı yakıyor. Dişlerle hayal edemiyorum 😳😟
Evhamlianne Gunesay ya ishal diş belirtisi değil mi? Aşırı salya, ara ara huysuzluk ve ishal var gibi 6.5 aylık, dişten şüphelendim ama emin olamadım bende
aylinb Sizde de diş cıkarırken huysuzluk ,iştahsızlık,uykuya direnme var mı anneler ? 5aylıgız bitirdi bizi bu lanet diş 😔 doktor önerisi ile tetagil kullanarak biraz acısını hafifletiryoruz.
arzubayram_ @Narmin20#11088 aylinb merhaba bende şimdi post açacaktımb6 aylık bebeğim zorluyor dış emmiyo sagdigim halde almıyor biberondan bile sütü napqcagimi bilemez oldum
Handan85 aylinb hakiki zeytinyağı karanfili araştırın 1 gece bekletip 2 saate bi sürülüomus damağına hemşire önerdi agriya ve kolay çıkarması için bizde beklioz bakalm daha qelmedi disimz:)
Rabia2 aylinb benimki 5 aylık aşırı diş kaşınıo bu aralar huysuzluk ve uykuya direnme var napcam bilmiyorum
tcnn 5,5 aylık alt 2 diş çıktı şimdi 6 ay 12 günlük üst damakları şiş beyazlık var geliyor sanırım gelmekte olan kulaklarını çekiyor burnunu sürekli kaşıyor 😉
Asyanesrin tcnn benimki de 5 aylık 1 haftadır kulaklarını ve burnunu elliyor diş çıkartma belirtisi mi inşallah çıktıktan sonra rahatlıyormuyuz 🥰
151120 Saryalorin sanırım hazırlık yapıyor salya da akıtıyor bi elini kulağına götürmesi kaldı belirti olarak altıya girince kesin çıkaracak öyle tahmin ediyorum
sumyyirem Saryalorin biz de 3 ayına yeni girdik eli agzından hiç cıkmıyo ama daha cok erken degil mi 🤷♀️
tardis Kedilianneee dişi çıkınca nasıl emziriyorsunuz? Şimdiden damaklarıyla ısırıp çekiyor canımı yakıyor. Dişlerle hayal edemiyorum 😳😟
tardis Ayseksii dişi çıkınca nasıl emziriyorsunuz? Şimdiden damaklarıyla ısırıp çekiyor canımı yakıyor. Dişlerle hayal edemiyorum 😳😟