Melikehmo Merhaba arkadaşlar 6 aylık bebegım var ıkı gündür hasta çok 😔 sureklı ağlıyor arada ateş çıkması var fakat emmiyo.. emdıgını sureklı çıkarıyordu ondan emmiyo dıyodum ama bugün hıc kusmadı fakat yıne de emmiyo 😔 napıcam ben yardım edın lütfen 😔 memeyı bırakacak dıye çok Koruyprum😔😔göğsümü gördüğü an bebegım ağlamaya başlıyor 😔
FilAyk Melikehmo benimde oğlum beş aylık bronşit oldu 😒 mama kullanıyoruz biz iştahında bir sorun olmadı ateşini takip ettim hiç ateşlenmedi. Eğer sizin bebeğiniz de ateşlenme oluyorsa hemen doktora götürün. Ateş büyük sıkıntı
Mzgnugursain Melikehmo mereba canım benim oğlumda öyleydi ısrarla emzir bir haftaya yakın öyle geçiyor sonra emer ama sen bırakırsan emzirmeyi bebeğinde bırakır Emzirmeyi bırakmada canım eli kulağındadır gidiyormu canım hiç yani kulaklarıyla oynuyormu
Melikehmo Mzgnugursain sureklı vermeye çalışıyorum ama o kadar çok aglıyo kı atını kendını geriye başını sağa sola atıyo .. sureklı kustugu ıcın su kaybı olur dıye mecbur sağarak verıyorum kaşıkla 😔