Adigeayse Kızlar merhaba bebeğim 2 gün önce tam 4 aylik oldu kilosu 5.600 boyu 61.5 bas çevresi 40 cm ama doktor kilosuna az diyor ve bebeğim aslında 2930 gr doğdu 2600 e kadar düştü ilk hafta şimdi de 5.600 gerçekten çok mu zayıf?
derodunya Adigeayse doğum kilosunu katlamış canım sağlıklıysa konu kapandı kıyaslama yapma hiç baska anneyle
mlsmrtgl Adigeayse önemli olan doğum kilosuna göre kilo alımı. Bence kilosu gayet iyi bebeginiz 3.500 filan doğsaydı azdı.
Med Adigeayse 3 kilo doğdu 4 aylık 5500 idi kilosu bana çok iyi dedilerdi. Sizinki de iyi bence dert etmeyin. Sağlıklı olsun yeterki
Ummaksaker Adigeayse küçük doğduğu için normal bence doktorun bunu bilmesi lazım ➌,➍ kilo arası Doğsaysı belki evet az denebilirdi
Snkrr61 Adigeayse normalde bebekler 6. Ayına kadar doğum kilosunun 2 katı olması gerekir sizinki olmuş bile 😊 maşallah sağlıkla büyüsün 🧿
Srhtzlyh Adigeayse doğum kilosuna göre gayet normal bence kilosu. Benim kızım 2 aylık 5500 kilo ama 3800 doğmuştu. Sizinkide bu kilolarda doğsaydı az denirdi ama normal
irva Adigeayse 36.haftada 2660 doğdu oğlum 2580 olarak çıktık hastaneden.Şuan 4+17 günlük.4.ay kontrolünde 6850 kg boy 64.5 cm.Normal dediyse doktorunuz normaldir.Aksi bir durum olsa söyler zaten.
Smhablt Adigeayse benim bebegimde2750 dogdu 2500 e kadar düştü 3 aylık kontrolde 5400 çıktı bana da doktorum zayıf dedi bu ay bi de emme reddimiz çıktı napcam bilmyrum🙁
Adigeayse Smhablt biz meme reddini doğdugu günden başladık inanki net 2 ay hiç bir şekilde benim gogusumu tutmadı zor zar tutturduk derken aynı şekilde yine başladı gibi bende ya tam uyanmadan yada uyuyacak sıra sersemlediginde çaktırmadan veriyorum