Burcu11 Ceylancns merhaba kız erkek ayrılır mı bilmem. 6 aya kadar anca oturur diye bir yazı okumuştum. Bizim çocuk doktoru da 3. Aydan sonra göz rengi değişmez demişti .
[silindi] Ceylancns 6 aya kadar oturur diye biliyorum ben böyle deniz mavisi açık mavi doğmuşum 3 aylıkken açık kahverengiye dönmüş gözlerim bi gözüm tam dönmemiş biri kahverengi diğeri mavili kahverengi 6 aydan sonra hiç değişmemiş
irsemiaa Ceylancns benim oğlumda 3 aylık çok farklı bi göz rengi var bi mavi oluyo bi gri bi yeşil hatta bazen kahverengi gibi anlamadık bizde ben kahverengi gözlüyüm eşim yeşil bakalım ne olacak
Mommy_Tugsa Ceylancns bence 1 yasa kadar oturmaz 🙄 benim kızım lacivertti doğdugunda sonra masmavi oldu herkes değismez dedi 6 aylıkken gri yesil arası bisey oldu simdi 8 aylığız elaya döndü 😂
Burcu11 Ceylancns bir değişiklik yoksa değişmez bence renk açılır sadece bizde 4 ay 16 günluk ilk doğduğunda lacivert gibiydi koyuydu ilk aylarda açılmaya başladı şimdi mavi 😇😍
Aleynameva irsemiaa Aynı durumu yaşıyorum. Benim kahve baba yeşil. Bebeğimin göz rengi tıpkı anlattığıniz gibi bakalım ne olacak :)
Tomris4646 Burcu11 bebeğinizin göz rengi şimdi nasıl acaba bizim de koyu mavi 1 aylık çok merak ediyorum
minnakin_annesi Tomris4646 yeni doğduğunda koyu mavi idi, 3 aylık olduk yavaş yavaş kahveye gidiyoruz😂
Susue Bizim 3-4 aylıkken mavi oldu. Şimdi 9,5 aylığız hala aynı. Açılırsa koyuya tekrar döneceğini sanmıyorum. Ama genel olarak 6. aydan sonra değişmiyormuş.
Lossehelin Bizim 10buçuk aylık mavişimiz var ama 1 yaşa kadar bile dönen varmış diye okudum da 6 aydan sonra çevremde dönen görmedim hiç neyse o kaldı ☺️
irsemiaa nilesea Ela oldu 😊 ağladığında banyo yaptığında ışığa bakınca yeşile benzer bir renk oluyor diğer zamanlar açık kahverengi gibi 😊