Kızlar istanbulda ailemin yanina gitmiştim. Ve bu pazartesi dönmüştük. Burnumun içinde acisma yanma gibi başladı. Halsizlik yorgunluk vardı ilk 2 gün tabi istahsizlikta ayni şekilde. Dün nefes darlığım oldu. Bu zamana kadar hep dikkat etmişizdir. Esim ben kızım bilindik kişilere gidip görüşmüşüzdür. Ama uzun bir yolculuktan sonra bu belirtiler aklımı karıştırdı. Hem çok sıcaktı gündüz yolculuğu yapmıştık hemde terlemistim üşüttüm mu bilemiyorum. Ayrıca suan 7 aylikda hamileyim. Bende olan şeyler öksürük üsütme titreme halsizlik yorgunluk istahsizlik boğaz agrisi nefes darlığı(astım hastası değilim buarada) bunlar mevcut. 2 gündür hastaneye gidiyorum. Dün gittiğimde tahlil istedi ve serum verdi hamile olduğum için birşey yapamayacaklarini soylediler. O durumla biraz gözüm açılmıştı. Ama bu akşam tekrar ayni oldu nefes darlığı geçmedi. Tahlillerimde kanimda ve idrarimda enfeksiyon çıktı. Hastaneye gittiğimde kovdu testi istedi. Bende ilaç kullanamayacagim zaten muayene etseniz bi oksijen yada düşük antibiyotik yazsanız dedim. Ama testin negatif olursa muayene edeceğini. Pozitif olursa da gerekirse ilac kullanabileceğini söyledi bende ilaç kullanırsak bebegime zararlı olacağı için kabul etmedim ve eve geldik. Sizdeki belirtiler neydi birde ilaç kullanmak ne kadar dogru olur hamleler ve emzirenlerin kullanmayacagini biliyorum neden böyle birsey soyle di anlayamıyorum.