Ayse29 Herkese merhabalar, Emzirme dönemindeki anneler oruç tutacak mısınız? Bebeğim 11 aylık. Sürekli emmek istiyor ve üst üste emince açlık kan şekerim düşüyor. Sizce tutmam için neler yapabilirim, nasıl dayanabilirim açlığa?
Benanneyimanne Ayse29 ben de tutmak ıstıyorum ama sütümün azalmasını göze alamam bebegım henuz 6 bucuk aylık o yuzden tutmucam seneye ınsallat
Prenses-annesi1 Ayse29 bizde 10 aylığız bir sorun olmazsa tutmak istiyorum eskisi kadar çok sık emen bir bebek değil bizimki
ozge3747 Ayse29 Emziriyorsam ve bebeğimin bana ihtiyacı varsa tabiki de tutmam. Normalde de tutmuyorum zaten
Zumraa12 Ayse29 sahurumu yaptım tutacam inşallah ve inanki Allah yardım ediyor bu zamana kadar oruç sütümü hiç etkilemedi şükür tabi öncesinden bol bol suyumu içiyorum
Ayse29 Prenses-annesi1 ek gıdaya geçişimiz çoktan oldu. Çalışıyorum, süt sağıp veriyoruz sadece uykudayken almak istiyor, uyanıkken benden direk emmek istiyor. İlginç özellikleri var :) oruçluyken beni görürse aynı durumun devam edeceğini düşünüyorum 😕
Fatmacicek Şuan sahurumuzu yaptık Rabbim kabul etsin. Vitaminlerimi içtim . Yumurta haşlaması tok tutuyor onlarıda yedim. İnşallah daha iyi oluruz Rabbim yardım ediyor. Oğlum çok hareketli ama olsun eski dönemler gibi değil hayatımız o uyudugunda bende dinlendirim . İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim kolaylık sağlıyor elhamdülillah
Minikbirkalp Alerjik bir bebeğim var hic birsey yiyemiyorum ztn sütüm azalti komple bitmesini göze alamam tutmıycam galiba tam emin de degilim
Symailay Minikbirkalp aynı durumdan bende müzdaribim süt ve yumurta alerjisi var ek gıdaya yeni geçtik ama yine de çoğu öğün anne sütü seneye inşallah🤲🏻
ikipasa_annesi ozge3747 ya siz nekadar değişik bi insansınız her postta karşıma çıkıyosunuz hep bi ters cevaplarınız var
minikannesii @Ayse29 bizim de ramazanda 11 aylık olmuş olacak ve ek gıda pek yemiyor sık emiyor ben de o yüzden açlığa hiç gelemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Minikbirkalp Symailay aynn bizde ek gıdaya geçtik ama benim gibi bebeğimde birçok şeyi yiyemiyor bizimde seneye inşallah 🤲
Symailay Minikbirkalp hayırlısı olsun bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar da bize de nasip olur elbet🤲🏻
dilara92 Ayse29 benim bebeğim 4 aylık suan sadece anne sütü alıyor ve diyetteyim alerjiden dolayı birsey yiyemiyorum sütüm zar zor yetiyor:( o yüzden tutmayacağım
Dezehs Ayse29 gecen sene 9 aylık ti tuttum 30 gününü ilk 2 gün zor oluyor sonra alışıon zaten ek gıdaya geçmiş
Semaertgrl Ayse29 bebeğim ramazan da 6 aylık olacak ek gıda alacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de ilk gün deneme yapacağım beni zor duruma sokarsa ben de tutmayı düşünmem
Ebrugoktug08 Ayse29 ben çocukluğumdan beri hep tutuyorum geçen sene Ramazan da hamile olduğumu bilmeden 15 gün tuttum sonra öğrenince doktor izin vermedi bıraktım şimdi bebeğim 3 aylık ve sütüm çok yok çok ağlıyor mama da veriyorum bu yüzden böyle yerken bile az geliyorken oruçlu hepten gider o yüzden kazaya bırakçam üzülerek ama bebeğim çok küçük biraz büyük olsa ek gıda yese tutardım sonradan tutmak çok zor oluyo çünkü