Lavinto22 Anneler merhaba 😊 1 yaşında bebeğim var tırnaklarını ne kadar kessemde yüzünü çizmesine engel olamıyorum. Sürekli yüzünü kaşıyor ve yüzü tahriş olmuş durumda hep çizik. Tavsiyeleriniz neler?
Defnelinaa Lavinto22 Canım tırnaklarını kestikten sonra törpüledin mi peki cizmemesi için törpü de yapmak gerekiyormus
Lavinto22 Defnelinaa Tırnaklarını çok zor kesiyorum canım izin vermiyor biraz " mızır şu aralar diş çıkarma döneminde. Törpüyü yapmamız için 3 kişi tutması lazım 😁
23zumra Lavinto22 gece gece bi anda aklima gelmen 🤔 nasilsin umarim iyisindir uzun zaman oldu canim esïnle baristin mi en son annenlere gelmistin
Lavinto22 23zumra canııım selam iyiyim sen nasılsın ? Boşanma davası sürüyor hala şimdi etekleri tutuşmuş durumda zamana bıraktım bende hiç uğraşamam 😏
23zumra Lavinto22 cok sukur bende iyim canim en iyisini yaptin bosver anladilar ciddi oldugunu tabi degerli oldu hakkinda hayirlisi olsun insallah
Organikumos Lavinto22 mustelanın cicastela diye bir kremi var. Gerçekten çok hızlı iyileştiriyor benim cadı kendini bizi ne bulsa kanatır sağolsun çözümü bunda buldum 😅