Linamerve 16 aylik kizim var. 1 haftadır gece 2 ve ya 3 te kalkıp saatlerce uyumuyor. Uykusu var ama dalamiyor agliyor ayakta sallanmak istiyor. Gercekten cok yoruldum.😔 varmi bir önerisi olan yardımcı olun lütfen .
Almryse Linamerve benim bebeğim henüz o kadar büyümedi ama oda bazen geceleri uyumuyor. Büyüme ataklarından oluyormuş. Uyku eğitimi vermeyi denedinizmi
Mom064 Linamerve bizim düzenimiz cok güzeldi 12dedimş yataga gecerdik emerek uyurdu bir anda değişti aglıyor uyutacagım zaman bende bi çözüm bulamadım 7bucuk aylık kızım bu arada
Melisada Linamerve 19 aylık gece 1 de bir uyanıyor sabah 4 - 5 e kadar uyumuyor uyutmaya çalıştığımda çıngar çıkıyor gece oturtuyor gündüz kalkamıyor bütün düzenimiz altust Allah kolaylık versin size de.
Linamerve Mom064 doktorum baybay night diye yag verdi. Onuda kullanmak istemiyorum. Bu arada kizim küçükken de uyku sorunu cok yasardi ama çalışırken artik eziyet oldu
Linamerve Melisada yalniz olmamak bir yandan beni sakinlestirdi. Bakin 1 saattir ayagimda sallıyorum koptu bacaklarım. 😔 Allah hepimize guc kuvvet versin.
ismihazan 18 aylığız yaklaşık iki aydır eksiksiz hergün gece 4-4bucuk arası uykusu açılıyor ve güneş doğana kadar yat kalk yat kalk bir türlü uyutamıyorum