Goknurunuz Ya kızlar bebeğim 5 bucuk aylık aşırı salya huysuzluk iştahsızlık ishal var uykular bölük pörçük diş mi gelicek acaba?
Ahmedenesinannesi Goknurunuz değil bence. Diş damağın orada oluyor bu kadar gözükmüyor. Hafif beyazlık oluyor tam çıkacağı yerde
Goknurunuz EmineYilmaz Tuba Ahmedenesinannesi yakından Bi kaç kişi baktı diş gelicek gibi dedi bilmiyorum ki bende ilk bebeğim anlayamıyorum tekrar başka Bi resim atıcam bakar mısınız
Ahmedenesinannesi Goknurunuz bu fotoğrafta diş gibi. Ateşi var mı diş ateş-i 37.5 geçmez eğer olursa.
Goknurunuz EmineYilmaz çıkınca değilde çıkarken de mi böyle olmuyo 😂 ne biliyim önceden böyle değildi damağı hiç görmedim ki diş çıkaran bebek takıldım kaldım öylece 😂 başka Bi sağlık sıkıntısı yok çok şükür o yüzden dişe yoruyorum başka Bi neden aklıma gelmiyor çünkü 😐
Ahmedenesinannesi Goknurunuz inşallah diştir diyelim. 2. Resimde diş derim ama.ilk resim başka birşey gibi
DurikoMom Goknurunuz canım elini deydirdiğinde kesik gibi bişey hissediyo musun ikinci attığın resimde diş gibi duruyo bi kaç güne belli olur tam anlamıyla
Goknurunuz DurikoMom çok net değil ama az hissediyorum damakları sertleşti zaten önceden baktığımda pek hissetmiyodum şimdi az Bişey hissediyorum gibi 😐😂 ayy ne zormuş ilk bebek 😂
EmineYilmaz Goknurunuz yok canım benim bebeğimin dişindeki beyazlık 4-5 ay böyle kaldı öyle çıktı . Bak tam olarak böyle oluyor diş
DurikoMom Goknurunuz ilk bebekte herşeyi sıfırdan öğreniyoruz 😊 bizdede böyle oldu 2 buçuk ay şişti indi damağı sonra bu şekildeydi bi kaç güne eğer kesik hissedersen elinle dokunduğunda hayırlı olsun incileri 🥰