Happymamss Merhaba arkadaşlar 25 günlük anneyim bebeğimin gözünün biri arada Şaş gbi oluyo diğer tarafa bakıyor …. Kendi kendne kaynıyor ama gözünü açıp kapatınca biraz daha yana bakiyor diğerine göre … Endişelenmelimiyim
jap Happymamss 3 aya kadar bekle canım sonra götür göz doktoruna. Şuan çok küçük götürsende bi kaç ay sonra gel dicekler. Kızımında vardı bir ay sonra gel iki ay sonra gel dediler sürekli. Kimisinin kendiliğinden düzeliyo. Gözleri hala gelişimini devam ettiriyo hemen evham yapma.
Ayseege6156 Happymamss canım bebekler gözlerini kontrol edemezler endişelenme bence şuanlık 40 çıksın bi müddet daha takip et ona göre bakarsın duruma şuan çok normal kayması filan benim bebeğimde öyleydi şuan tam 39 günlük oldu yavaş yavaş kontrol etmeye çalışıyor
Prens0205 Happymamss normal canım belli bir aya kadar hatta bizimki tam şaşı yapıyordu kendini ben doktora gittim şaşı mi diye doktor güldü hayır bebekler daha tam gözlerini kontrol edemez olur ama ilerleyen aylarda geçmezse o zaman gel bakalım diye zaten 4. Ayda göz muayenesi oluyor geçmişti 2 aydan sonra yanlış hatırlamıyorsam
sarilokumumm Happymamss göz muayenesine götür istersen canım ama benim bebeğiminde öyleydi ilk zamanlar göz kasları tam gelişmediğinden şaşı gibi oluyorlar 3 aylık olucaz düzeldi bizim göz doktorunada götürmüştüm tabii
Happymamss Ayseege6156 kirkiniz çıkıyor ne güzel ben herşeyden soğumuş durumdayım eşimden de durduk yere gıcık kaptım ki eşimi çok severdim….. Herkesten soğuyorum herşeyden bu durum normal mi
ozgelin Happymamss yardım edeniniz yokmu şartlar insanı yıpratıyor ama geçicek sabredin beebişe odaklanın.
Ayseege6156 Happymamss normal canım lohusalık çok b.ktan bişey afedersiniz 🤷🏼♀️ İnsana her türkü duyguyu yaşatıyor merak etme hepsi geçiyor ama geçicek benim o tarz şeylerm olmasada başka başka huylarım huzursuzluklarım oldu ama geçti seninde geçicek 🙏🏻 Eşine karşı bunu hissettirmemeni öneririm 🌸
durucinar 1aylik muayene de çocuk de göz drna götürmeniz söyler zaten .. bende oğlumda şaşılık var sanıyordum megersem yokmuş benim evhamım 🤭
Omus35 Happymamss hiiiç sıkıntı yaratma benim bebeğimde öyleydi hatta babam çok endişe etmişti ama bebişlerimixtopatlandıkça herşey yerine oturuyor şükür ☺️