Ozgee35 Kızım 22 günlük 2 gündür gece 4te dalıyo sabah 6 6.30 gibi uyanıyo bi daha da uyku yok. Sürekli emmek istiyo ilk doymuyo mu acaba düşündüm ama kendisi bırakıyo ve kafasını göğsüme dayayıp uyuyo dalsın diye bekliyorum sonra beşiğine koyuyorum. Ama anında açıyo gözlerini 2 dakika falan etrafa bakıyo sonra ağlamaya başlıyo. Gazı yok, altı tertemiz, tuvaletinide düzenli yapıyo, karnıda doyuyo. Ama inanmazsınız sabah 7den beri hala kucağımda ve o saatten beri emiyo. Böyle olanlar var mı?
nupeldemir21 Ozgee35 sizin sıcaklığınıza ihtiyacı var bizde oğlumla öyleydik artık yapışkanla yapıştırılmış gibiydik zamanla düzeliyor alışana kadar öyle ama
Secilyurttss Ozgee35 bende aynı durumu yasadım uyumuyodu hiç Bi gece sabaha kadar emmişti hatta gögüs ucum mahvolmuştu ama 40 güne kadar düzelmişti gece gündüz ayrımını ögrenmesi zaman alıyor biraz
Ela93 Bizde 17 günlüğüz aynı sorun bizdede var beşiğinde uyumuyor sadece emerek uyumak istiyor iki gündür 4 te uyuyup sabah 7 de uyanıyor ve bütün gün kucağımda ağzında memeyle yatıyor sadece kucağımda uyuyor uykusu olsa bile uyumuyor resmen bugün annem var ayağında sallayarak uyuttu bakalım şimdilik yerine yatrdık inşallah bu gece uyucaz 🙏