Cnnsmy 4 aylık kızım deli gibi parmak emiyor kesinlikle emzik almıyor ama parmak eme eme uyuyor normal mi bu aylarda çok korkuyorum alışacak diye
hosgeldinbebegim1 Cnnsmy Bence parmak emmesi emzik emmesnden daha iyi. Benim bebeğim de 3 aylık emziğe alıştı. Şimdi emziksiz uyumuyor bile.
Ftmsrsln Cnnsmy ya bizde o aylar da parmak emiyorduk devamlı doktorumuz elini ağzına götürsün ama parmğını ağzına götürmesine izin vermeyin demişti alışkanlık yapar diye
Hsrtgndz Cnnsmy bende çok korkmuştum unutmayacak böyle hep emecek diye emzik te emmedi almadı hiç doktor uyarmazsn kendiliğinden bırakır sen zorlama dedi bende öyle yaptım hiç iyi bişey gibi tepkide vermedik kokrutmadimda zamanla kendi kendine bıraktı şuan 6.5aylik
Cnnsmy hosgeldinbebegim1 ama doktor emziğe alıştır parmağa alışmasın bıraktıramazsın dedi çok korkuttu beni
_elmaliturtam Bizde bugun4aylik olduk emzik veriyorum uyurken ama uyanıkken hep ağzında iki yumruguyla birlikte birde işaret parmağını emiyor. Bu aylarda normal ya gerci2bucuk aylıktan beri böyleyiz bizde. Yiye yiye bitiremiyorlar valla 🥴🤣
hosgeldinbebegim1 Cnnsmy Doktor dediyse bilemem. Ben elini emmeye alıştırmaya çalışıyorum. Ara sıra parmağını ağzına koyuyorum emsin diye ama midesini bulandırıyor kendisi.
Cnnsmy Hsrtgndz benim doktorumda sakın bunu ihmal etme alışır dedi bende karışmıyordum dönemseldir diyodumda doktor öyle deyince korktum aslında ilgilenmemek daha mantıklı geliyor banada
Hsrtgndz Cnnsmy Bilmem bizde böyle oldu 4aylik ti başladı 1ay sonra bıraktı zorlamadım hiç te kendi birakiyor
Ygz30 Yok arkadaşım yok diş miş değil.Emzik almayan çoğu bebek emiyor.Oğlum 17 aylık şapur şupr emer.Oyun oynuyor bşrden sueup parmağını bi dakka emip bırakıyor.Oynamaya devam.Doktor kendi bırakır dedi bilmiyorum artık
Cnnsmy hosgeldinbebegim1 bence alıştırmayın derim çünkü emzikten zor olur onu bıraktırması doktorumda öyle dedi hadi emziği saklarsın elimi bıraktıramazsın dedi
Ftmsrsln Cnnsmy ben foto çekmişim 😂elini yumruk şeklinde yapar hepsini ağzına sokmaya çalışırdı bebem meğersem diş sıkıntısından mış 🙈 5,5 aylıkken dişi patladi