Aslisal Kızlar bebegim 2 geceleride 3 saatte bi mama iciyor sütüm yok denecek kadar az 90 veriyordum agliyor ellerini emiyor 120 yi tamamliyor diye 120 veriyorum ama dr 75 yada cok aglarsa 90 cc ver gogsunde oyala dedi sut gelmedigi icin kisa bi sure sonra aglayip birakiyor almio zaten gogsu oyle yapmaya calisiyorim ama cok agliyor 3.300 dogmustu 5 kilo olmus 50 gunluk ne yapsam bilemedim varmi bu durum da olan?
Sdfayaz Aslisal bende de aynı durum olmuşu doktorum o istedikçe mama vereceksin kusmadığı sürece sorun yok dedi bende öyle yaptım çok şükğr şiödi 9 aylık olduk
Sdfayaz Aslisal emmiyordu sütümü sağdığımda da 2 göğsümden toplasan 30 cc çıkmıyordu olmayınca olmuyor yapacak birşey yok. Karnını iyi doyur sadece kusmasın
Yusufburak Aslisal benim bebişte 1 ay 14 günlük mama takviyesinde bulunuyorum ve 120 cc yapıyorum anca doyuyor .kusmadığı sürece problem yok 😌
Deletedmom5151 Aslisal Benim bebegimde 1 ay 14 günlük 120.cc içiyor bebekten bebeğe değişir 4 5 güne kadar 90 cc ile doyuyordu artık doymuyor ama çok kilo aliyor üzülüyorum 5500 olmuş bu durum beni uzuyor
Aslisal Oyle diyince fazla kilo almasindan korktum cok aglarsa mecbur vericem doymuyor cunku belliki Bende senin gibiyim toplasan 20 cc cikmiyodur maalesef