Haticeakan Sünet için çocuk cerrahisine mi çıkıyoruz yoksa ürolojiye mi bilgili anneler yardım bu arada 5aylığız
nupeldemir21 Haticeakan çocuk cerahisine gitik biz muayene eti sonra kan tahlili istedi en sonda durama göre gün veriyolar
Deletedmom345 Haticeakan Çocuk cerrahisine yaptıracağım önümüzde ki hafta.Sonuçta kesim işlemi Cerrah daha profesyonel olur.
nupeldemir21 Deletedmom345 birşey sormak istiyorum hastaneyle konuştunuzmu lazer kesimi yapıloyar yolsa eski usul neşterlimi
nupeldemir21 Deletedmom345 lazer iyi değil diye düşünüyorum okudum penisindeki hücrelere zarar veriyormuş şimd sorun çıkmasa bile evlendiği zaman erkek çocuklarında sorun olabiliyormuş siz lazerli yaptıracaksınız galiba
Ashly90 Bizimki bildiğin eski usul oldu dikişli 1 hafta gibi bir sürede iyileşti. 42 günlükken yaptırdık
Ashly90 nupeldemir21 avrasya hospital da hüseyin kılınçaslan biz gayet memnun kaldık.600 liraya yaptırdık
Hilalemir Ben geçen ay yaptırdım üroloji bölümüne 1 hafta olmadan iyileşti 15 güne dikişleri attı kendinden