FirdevsNeva Bebeğim 5 aylık son bir aydır bir göğsümü 4,5 dkda bırakıyor bu kadar hızlı bitirebilir mi🤷🏻♀️
Kuzeybabyy FirdevsNeva benım oğlum bir aylıktan itibaren beş dakikada memeyi boşaltıyor kaka çiş sayısı iyi kilo alımı baya iyi doktor normal çene kuvveti ile alakalı dedi ☺️
Emirin_Annesiii FirdevsNeva benim oğlum da 5 dk emiyor bence bitiriyor çünkü göğsüm sertken bıraktığında baya yumuşak oluyor sanırım baya boşaltıyor sütü
paradise FirdevsNeva benim bebegim de tas çatlasa 5 dakika emiyor. 5 aylik bebegin emme refleksi epey gelismistir bence yetiyordur o süre ☺️
123a Bzumekside aynı 5dk emiyor sonrası bırakıyor gülüyor bezinde dolduruyor geri verdiğimde ağlıyor kendini geri atıyor
FirdevsNeva DurununAnnesi12 emmiyor keisnlikle o kadar zorlasam ağlıyor bende kendi haline bırakıyorum kilo alması iyi diye
FirdevsNeva paradise doktorum kilo alması iyi yeterli bez kirletiyorsa sorun yok diyor ama ben biraz heyheyliyim heralde😅🙈
songul1405 Benim oğlum da öyle. Doktorum bebekler ilk 5 dakikada memenin yüzde 80 inini bitirir, 10 dakika sonra gerisi keyif emmesi dedi. Kilo alımı iyiyse zaten sıkıntı yok demektir. :)