BalarisiYusra 2 gündür aşırı huysuz ve gece ağlayarak uyanıyor sürekli susmuyor kafasına dokunuyorum hep sıcak ateşi 37 çıkmış dişten dolayı mi acaba
Melisa_c BalarisiYusra valla aynı problem bizdede var sadece kafası ateşli bedeninde yok 7 tane diş var diğerinde ateş olmadı ama bilemedim valla
Oflu61 BalarisiYusra oladabilir olmayadabilir diş ateşi inatçı olmaz. Kızımda öyle olmuştu diş sandık ama enfeksiyon çıktı
asz BalarisiYusra olabilir de olmayabilirde.bizim diş ateşlerimiz sadece kafa da ve koltuk altında oluyordu ve inatçı bi ateş değil diş ateşi.yani düşüp bi süre sonra tekrar çıkıyordu yine aynı bölgede.bu döngüde 3 gün geçiriyor sonra rahatlıyorduk.
BalarisiYusra Oflu61 bilemedim ki yani çok aşırı değil ateşi ama rahatsız ediyor demek ki sürekli ağlıyor huysuzlaştı
BalarisiYusra asz evet vücudu sıcak değil öyle koltuk altı ve kafası sıcaktı calpol verdim düştü 36.4 felan şuan ilk defa ateşinde 37 yi gördüm
asz BalarisiYusra diş ateşine benziyor bahsettiğiniz şey .biz diş ateşinde 38.5 gördük en fazla canım.inatçı ateş değilse endişe etme.
BalarisiYusra asz olabilir sürekli ağzı akıyor be hep ağzına bişeyler sokuyor ne bulursa ağzında yani 🤷🏼♀️