Gizemnuur Bebeğim şuan 3.5 aylık. Herkes Yaz gelmeden, yaşına girmeden ve fazla hareketlenmeden yaptırmamı öneriyor sizler hangi ayda yaptırdınız bilgisi olan varsa bilgisini, tecrübesi olan varsa lütfen tecrübesini paylaşsın **
Zerr Gizemnuur Büyük oğlumu 9 aylık yaptırdık sürünüyordu emeklemeden yürümeye geçti 🤣 değdirmemek için. Küçük oğlumu 40. Günlük yaptırdık, en iyisi küçükken olan bence yazı beklemeyin
Eddaliko Gizemnuur Bende tam 3,5ta yaptırmıstım cok memnunum🌸İyiki yaptırmısız bana kalsa 3e bile bırakmazdım da eşim sağolsun 🥳
Twinsmomy Gizemnuur 5 ay 4 günlükken yaptırdim 1 hafta önce keşke daha erken yaptısaydm dedm çok zorlanmadım ama sürekli bacakları hareket ettiyorlar altlarını alırken krem sürerken pansuman yaparken falan canını yakicma die çok korkuyodum. Çok şükür geçti atlattık ama yaptırma şansın varsa ne kadar erken o kadar iyi canm 🥰
Tugcecaliskan Gizemnuur 32 günlük yaptırdım uyuyarak girdi ameliyathaneye uyuyarak çıktı :) farkına bile varmadi 4. Gün sünnet yeri iyilesmisti bile :)
Sevo34 Gizemnuur biz 3.5 aylıkken gittik sünnet için dr pipisini kontrol etti her hangi bi sorun yok sünnete gerek yok dedi.açıklama olarak da fizyolojik olarak büyümesini tamamlamadığı için dikişler gereceği için ilerde pipide yamukluk olabileceğini ya da büyümeye bağlı olarak tekrar sünnet gerekebileceğini söyledi.o yüzden yaptırmadık biz