Portakal Sabah kahvaltısı tamam öğlen tamam ama akşam çeşit istiyor belli neler yapıyorsunuz. Mesela bugün naptınız yarın ne yapacaksınız
Cheddar Portakal kızım 19aylık. Mesela bu Akşam kıymalı kereviz yaptım yanına da erişte. Biz ne yersek ondan yiyor sadece patlıcan ve bakla vermiyorum. Hatta biraz pul bibere de başlattım azcık atıyorum severek yiyor😅 (doktora danışarak)
Anterrabae Portakal sabah omlet yaptım kaşarlı yanına salatalık ve süt öğleden sonra ezogelin çorbası biraz zaman geçtikten sonra meyve ve kuruyemiş züber kids markasının barlarını çok seviyor akşam işte araka ve bulgur pilavı ben yemek olarak biz ne yersek ondan veriyorum fakat Tuz ve şekerli şeylerdede şekere dikkat ederek çok az miktarda
GokturkAlp Portakal Dışardan lavaşta döner ısmarladım, hepsini yedi, öndende karnabahar çorbası içti. Yarına da fırında garnitürlü sulu köfte, pilav yapıcam. Bizimle aynı şeyleri yiyor.
Portakal Elizduru GokturkAlp yani bizimkide aynı şeyleri yiyor ama ben her gün yemek yapmıyorum eşim her gün evde değil tek çeşit besleniyorum kızıma zorlanıyorum o yüzden. Her gün sulu yemek pilav ha da köfte pilav gibi yiyor 😑
Portakal Cheddar baharat konusunda bende herşeyi veriyorum antepliyim zaten acı ekşi tatlara alışkın😃
GokturkAlp Anterrabae benimkide züberci 😃 çeşit çeşit meyve barları alıyorum farklı markaların, severek tüketiyor ama züberi başka seviyor.
Morkekik Portakal 26 aylık sabah portakal suyu içtiZ simit ararına azıcık çikolata verdim yedirdim bir süre sonra muz verdim eline dolaşa dolaşa yedi sonra birtane salatalık verdim eline yine dolaşa dolaşa yedi. Akşam üstü kıymalı nohut yemeği yaptım sulu değil ama onu yedi. Akşam eşim gelirken lahmacun almıştı birtane lahmacun yedi biz çay içerken o leblebi kuru üzüm kuru dut kabak çekirdeği yedi. Ay yazarken farkettm ne alakasız şeyler yemiş yaa😂 Anlayacağınız bugün mide çorba olmuş 😂