AyseeYildiz Merhaba kizlar. Bebegim 3 ay 20 günlük birkac asisini yaptirdim aama doktor simdi menenjit asisini istege bagli olarak yaptirabilecegimi söylüyor. Yarin randevumuz var. Sizce yaptirmalimiyim? Yaptiran/yaptirmamayi tercih eden oldumu ve neden? Herhangi bir yan etkisi varmi?
Emine AyseeYildiz biz yaptırıcaz önemli bir aşı ama oğlum 1 yaşında 3 aylık için nasıldır kaç dozdur bilmiyorum
Minnakelifim03 AyseeYildiz bem yaptirmayi dusunuyorum bikac komsumda bebeklerine asi yaptirdi faydasi oluyordur tabi
Sunu83 AyseeYildiz benim oğlumda 3 aylık. Kontrolünde sordum doktora menenjitte yaptırmak istiyorum diye ama daha erken 9-10. Ay ben size söylicem dedi. Seninki niye şimdi istedi anlamadım 🤷🏻♀️
dilanbartos AyseeYildiz ben de yurt dışında yaşıyorum. 3 aylıkken yaptırdık ikinci doz da 5. Aylıkken yapıldı.
AyseeYildiz Sunu83 ben yurtdisinda yasiyorum; belki yasalar farklidir vallahi hic bilmiyorum banada biraz erken gibi geldi oyüzden tereddütteyim hala
Yagizmomms Sunu83 3-5 veya 9-11 aylar arası yapılıyormuş isteğe bağlı. Doktorumuz bize öyle demişti. Bende 9. Ayda yaptıricam ama
Aliveannesi AyseeYildiz bende yaptırcagım ama benim doktorda 6 ve 10 aylık iki doz halinde dedi bilemedim şimdi 🤷♀️