Meacser 1207 canım kesin eminim sütümü humana değil momstok artırdı humana çok şekerli geldi bana zor içtim momstok tavsiye ederim
Ata2021 Mumofasil benimde son iki gündür sütümde azalma var çünkü oğlum gece gündüz emdiği için gündüz uykusunda yok malesef sürekli emiyor ve sütüm bitiyor meme emmek isteyince süt gelmeyince ağlıyor öyle Olunca mecbur mama vermek zorunda kalıyorum
UrasEgeninAnnesi Simge_ çocuk doktorumuz reçete verdi . Solgar vitamin, mamma milk drops, humana çay ve motilium kullandım ilk 1 ay. Sütüm arttı sayelerindr çok şükür. 4 litre kadar su içiyordum günde de
1207 Elifeslem1 şimdilik humana ve mal içiyorum bir de dün solgar süt arttırıcı vitamin sipariş ettim eğer yine sorun devam ederse galagtago alırım çok teşekkür ederim ☺️
Emiryigit Elifeslem1 Bana neden düzgün yaramadı acaba çok fark ettim siz kullanmaya başladıktan sonra
ECAA 1207 solgar brewer’s yeast with vitamin b12 mutlaka denemelsin canim 2 gündür Iciyorum baya fark ediyor 120 tl aldim eczaneden gunde 6 tane yutuyorsun
1207 ECAA ben de dün trendyol dan sipariş vermiştim sizde işe yaramasına çok sevindim gelince ben de deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
Gunesannesi 1207 bana gaz sancısı gibi geldi ben de yetmiyor sanıyordum ama kilo alıyordu gaz sancısından ağlıyormuş meğer🤷♀️
Emiryigit Meacser Momtoks n faydaasini gordunuzmu acaba yorumlarda fazla fazla olup sagip dolaba koyduklarını yazıyorlar doğruluğu nedir acaba
Meacser Emiryigit bende faydasını gördüm ama onu bırakıp bi de humana denemek istedim içeriğinde yüzde 90 şeker varmış humana ve hipp denedim bağırsaklarım çok kötü oğlumun da öyle gazı o kadar pis kokuyor ki bıraktım momstok içicem onun içeriği daha doğal tavsiye ederim hemde ekstradan aktardan rezene ısırgan otu ve anason alıp üçünü içicem demlicem bi öğün momstok bi öğün kendi yaptığım çayı içicem ve en önemlisi bol bol su bi gün 4 litre su içtim artık olsun diye o günün gecesi 160 ml süt sağdım
Emiryigit Meacser Bende iki gundr bol su iciyorm ve gercektn faydasini gördüm damlalar çay kullandım o kdr bu kadr etki etmemişti neler yedik içtim ama fayda olmadı