Poycuk 1 buçuk aylık olduk ilk günden beri kakasını çok sesli bir şekilde yapıyor. Sab simplex ve biogaia kullanıyoruz. Damlalar mı sebep oluyor acaba diye düşünüyorum ama damlaları kullanmadan öncede böyleydi. Sizin bebişler nasıl acaba normal mı?
DAK Poycuk Bizimde öyleydi 2-3 ayına kadar devam etti bu şekilde belki daha fazla süre devam etti. Gazla birlikte çıkarıyordu korkulacak bişey yok bence canım. 😊
Minikpandailay Poycuk benim kızım da 5 aylığa kadar sesli patirtili kuturtulu kaka yapardı şimdi sessiz sedasız yapıyor 😄 gazla birlikte çıkartiyodur sorun olduğunu sanmam.
Elif_demir Poycuk ilk 5 ay oyleydi ek gidaya gecince kati yapmaya baslayinca ses kesildi artik kokudan anliyoruz 😅
Neslihan-28 Feyyyzza memede huzursuzluk kendini geri atıyordu bide ben emzirdikten 20 dk sonra krize giriyordu😣karnından gurul gurul sesler geliyordu bide aşırı yaz ve uyuyamama uyuturduk 1 saat sallardık 5 dk sonra tekrar uyanırdı
Bal91 Poycuk doğdu doğalı aynı canım bizde de biogaia gaz damlası kullanıyorum damla kullanmadan da böyleydi
Alinduru Poycuk gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka ve huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı genelde alerji belirtisi sayılıyor.
11866380 Alinduru anne sütüne karşı mı bu alerji? Yoksa bizim içtigimiz sütün bebeğe geçmesi durumu mu?
Alinduru 11866380 bizim yiyip içeriklerimizin sütten geçmesiyle oluyor anne sütüne değil bizim tükettiğimiz besinlere.
Neslihan-28 Süt ve süt ürünleri tüketilmiyor içinde süt olan herşey içinde peynir altı suyu süt tozu vs bide çapraz alerjenden dolayı dana eti yasak 3 hafta içinde bebekte rahatlama olmazsa yumurta tavuk kuruyemiş büyük balık diyete ekleniyor