Atalaysmom Kızlaaar makinam ilk kez kirli temiz yıkamış ya görünce moralim bozuldu napsam fikri olan var mı acaba aslında tablet koyar temizlerim ama niye böyle oldu acaba başka ne önerirsiniz 🙏
EmineYilmaz Atalaysmom makineyi boşalttıktan sonra gider bölümünü çıkarıp güzelce deterjanla yıka Geri yerlerine taktıktan sonra limon tuzu karbonat sirke dök boş çalıştır mis
Aysnr0507 Atalaysmom filtresini temizledikten sonra bulaşık makinası temizleyiciler var onu alt ya da üst sepete takın makinayı boş çalıştırın. 3 ayda bir kullanım gerekiyor
Fatmacicek EmineYilmaz geçen gün kardeşim denedi makinemde tertemiz oldu . Benimde kirli çıkarınca hemen denedi .
marscicegi Suların aktıgı minik delikler var pervanelerde, oralara pislik tıkanıyor su salmıyo onları temizlemeyı deneyin. İşe yarayacaktır
Bodak Tabanındaki filtre bölümünü çıkartıp yıkayın ve takarken kapağı çevirerek takın oturduğundan emin olun. Benim de bir iki sefer pis yıkadı meğer filtreyi oturtamamışım süzülmemiş suyla dönüyormuş makina. Pervanelerde dolmuş olabilir.
Atalaysmom Bodak Yaa ben bakayım çok teşekkür ederim belki de dediğiniz gibi filtre oturmadi geçen hafta yıkadım çünkü teşekkür ederim ♥️🍓