minikoalam 10.5 aylık kızım için hangisi daha kullanışlı olur acaba sanırım damla olanı yok bunun yani ben anlamadım :) birde 7.500 kilo günlük ne kadar vermeliyim ? Doktorum bana vegafron verdi onu kullanmak istemediğim için bunu almak istiyorum
Arc1993 minikoalam damla var. Ben oğluma kullandım. Zor bulunuyor ben netten buluyordum. Kg başına 1 damla şeklinde kullanılıyor diye hatırlıyorum
Yeliz1905 minikoalam kilo başıma bir damla biz 8 kg günlük 8 kullanıyoruz hatta doktor 2 kez 8 ver dedi kanzılık var biraz diye cünkü düzenli kullanmadım bu aya kadar malsef
Goktug4343 minikoalam ben damla kullanıyorum ama kesinlikle Internwttwn alın internetten 49 aldım eczane 80dedi
Efeefe52 minikoalam ben saşe kullanıyorum. İçeriği temiz olan bu damlada ilave şeker var diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim. Ben bebeğime gün aşırı veriyorum. Yoğurt içine koyup.
Arc1993 minikoalam n11 falandı sanırım. Ben de zor buluyordum. Bize dr önermişti temiz içerikli diye. Yoksa piyasada başka bir damla bakabilirsiniz dr önerisiyle
Esra3772 Efeefe52 bu demir ilacı olan ocean microfer değil mi? Demir ilacı yoğurtla emilmez bilginiz olsun
minikoalam Deletedmom5284 toz halinde mi oluyor acaba sademi veriyorsunuz yemeğin içinde falanmı acaba
Esra3772 Efeefe52 enteresan ben hiç görmedim öyle bir yazı, emilmez çünkü demir beraber verilemez yanlış yönlendirme olmasın diye yazdım ben de
eadrn11 Ama İnternetten gelen ürün sahte merdiven altı olabilir en sağlıklısı pahalı olsa da eczaneden almak
minikoalam eadrn11 dün 3 eczaneye sorduk damlasına yok dedi. Birisi getirtirim ama tanesi 119₺ dedi nette 60-70₺ arası. D vitamini içinde 98₺ dedi. Nette 40₺ İnsanın aklı karışıyor valla.
Efeefe52 Esra3772 çok teşekkür ederim onu bende biliyorum özellikle bir kaç kez okudum o şekilde yazıyor. İstenilirse tabi meyve suyu ile de verilebilir ama benim bebeğim meyve suyu içmiyor.