basaktpe12 Kızlar 12aylık bebeklerinizin kilosu nedir oğlumun (10,350gram) eşimin ailesi ıslarlar bu çocuk zayıf diyor diyorum yok doktoru iyi kilosu dedi yok bu çok zayıf benim çocuklarım bu zamanda şu kiloydu falan demeğe başlıyorlar
Dmt-01 basaktpe12 doktor iyi dedikten sonra bi problem yok demektir boşverin kimseye bişey begendiremezsiniz benim kızımda 12 aylıkken 9 kiloydu banada zayıf diyenler oldu ama doktor kilosu gayet iyi dedi benim için yeterli yemeside iyi hareketli hemen yakıyo demekki
Canselyaren1231 basaktpe12 sağlığı yerindeyse kilo çokta önemli deil.. zaten yürüdükten sonra kilo fln kalmıyor kızımdan biliyorum 🌸
basaktpe12 Canselyaren1231 sarpinko Dmt-01 teşekkür ederim kızlar bende oğlumun sağlığını düşünüyorum ama boş konuşmalar canımı sıkıyor 😔
sarpinko 10kiloydu canim 350si bile yoktu.doktor gayet iyi dedi bizede.hic takilma onemli olan sagligi.
Canselyaren1231 basaktpe12 o boş konusanlari takma👻bnim kızım bı ara bacaklarının dolgunlugundan yuruyemiyordu şimdi ban ideal kiloda 14 aylik 12 kilo çok şükür normal💃