Rmeysa058 Nur006 12 gün önce doğum yaptım 2. Gün hastanede doktor kontrolünde anladılar doktor makasla kesti ama çok küçük demişti sizinki ne derece bilmiyorum
Utkucan Nur006 bebeğim 10 günlükken farkettik çocuk ceraahına götürdük hemen o an muayene esnasında kesti dil bağını bir iki damla kan geldi o kadar bebeğimi hemen emzirdim sonrasında bu kadar sadece
ipekkizz Nur006 bebeginiz kaç aylık bizim dogudunda vardı kızımda ama doktor bekleyelim incelebilir dedi bekledik ve gecti cok şükür
Nur006 Utkucan bizim de küçük bişeymiş ama çok geciktirmemek gerekiyormuş bebeğim 7 aylık benim doktor araştırıyorum suan
Utkucan Nur006 hemen iyi bir cerraha yaptır canım gerek yok bekleyelim deseler de bekleme yaptır çünkü ilerde hem genel anestezi uygulanıyor hemde ameliyathanede falan yapılıyor
Oykugoktug Canım çocuk cerrahı kesiyo saniyelik birşey bizde kestirdik 2 aylıktı 10 dakika orda bekletiyor kontrol edip gönderiyor birkaç damla kan geliyor emziriryosn sonra
Nur006 Oykugoktug hep çok küçükken yapılıyormuş 7.aya kadar yapılması daha iyi oluyormus araştırdım biraz ama kafama takılan da o
Nur006 Utkucan kulak burun bogaza götürün dedi bakalım araştırıyorum hemen götürmeyi istiyoruz bizde zaten 7 aylık oldu
Nur006 ipekkizz 7 aylık bebeğim ve doktor ilk kez baktı daha bu zamana kadar olan muayenelerde ve o zaman söyledi. Kulak burun bogaza götürün dedi
Nur006 ipekkizz ya ben sürekli baktığımda dil bağından şüpheleniyordum ama doktor daha yeni baktı söyledi
Glrztrk Bizim doğumdan hemen sonra söylediler çocuk cerrahı da iki çocuk dr u da 6 aya kadar bekleyin dedi. 3 ay 4 günlük bekliyoruz
Nur006 Glrztrk Geçmiş olsun size de canım işte hastane ve doktor çok önemli bize doğumdan sonra bişey söyleyen olmadı gerçi bebeğim 12 gün yoğun bakımda kalmıştı